- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Aktív témák
-
borely
tag
Nekem most se a procihűtő hangja a gond, hanem a nagy teljesítményleadás miatt gyorsabban pörgő tápventié. no meg az sem teljesen mindegy, hogy a naphosszat bekapcsolt gép mennyit fogyaszt. Ha másért nem, hát környezetbarát :)
Biossal megoldható, tudom, azért írtam, hogy addig nem érdekel. Egyelőre még nincs ilyen BIOS...
[Szerkesztve] -
borely
tag
Kapható itthon végre a 2. Nforce 250-s lap (a Chaintech után)mégpedig az MSI k8n neo Platinum. Csupa jót olvastam róla, állítólag 2400 MHz-n is elpörög vele a proci... Fless? Mások? Vélemény?
-
borely
tag
Jók, jók ezek a Chaintech lapok, főleg így, hogy minden más gyártó 2. gen. lapja beszerezhetetlen itthon. DE az nagyon szomorú, hogy a VNF-250 (és gondolom a Zenith ugyanígy) egyelőre nem támogatja a Cool and Quiet technológiát. Talán majd új BIOS-sal, addig szóba sem jöhet , nagyon szeretem a csendes gépeket...
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest