Új hozzászólás Aktív témák
-
SPY0817
aktív tag
ha minden igaz holnap meglessz az egerentyű
jeahh
-
SPY0817
aktív tag
ha jó a bevonat akkor írj és rakj fel képet mert akkor én is bevonom és akkor én előtte nem maszatolom össze de király lessz mert keddem megérkezki remélem !!!!
-
SPY0817
aktív tag
[link]
Háromféle üzemmód között választhatunk. Lehet hagyományos egyszeri lenyomás, nyomva tartásra folyamatos ismétlés és lock jelleggel leragadó mód, ami addig ismétel, amíg újra le nem nyomjuk a megfelelő egérgombot. Érdekes, hogy hosszú billentyűkombinációkat is felvehetünk, de rögzítésükhöz nagyon gyorsan kell begépelni őket. Az elkészített kombókhoz nevet is társíthatunk.
de legalább ha itt forumozol valamiröl és itt tesztelték akkor nézz szét -
SPY0817
aktív tag
nemtom kinek mi az izlése de ez ocsmány amit kültél linkbe
-
SPY0817
aktív tag
nemtudom te nézted e azt a gombot a görgőután az elvileg az nem csak a skroll villogását álítja... SZTEM
-
SPY0817
aktív tag
az jobb lett volna de már meg rendeltem a csilogóst amúgy is már mind1 és nem a szin a lényeg
[Szerkesztve] -
SPY0817
aktív tag
De azért ennyire na tolongjatok az ajánlatokkal
-
SPY0817
aktív tag
AKI tud jóáron X 750 és nem a csillogóst hanem a snassz matt feketét az írjon nekem privi üzenetet THX
Új hozzászólás Aktív témák
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Samsung UE46F5005AK 46" (116cm) FULL HD LED TV
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest