- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv.
A második X7-esem, és a harmadik A4tech egerem halt be részben mostanára. A jelenlegi egy XL-755K, ami azért nem az alsó réteg. Teljesen elromlott a kisgomb a bal egérgomb sarkában valamint a görgő középső gombja is csak erős nyomásra reagál. Továbbá a görgő is véletlenszerű irányba érzékeli a görgetést, és egyszerre többet is. Az egér így gyakorlatilag használhatatlan, gari már nincs. Mit tudok tenni? Dobjam ki az ablakon ismét a hétezres egeret? -
Nekem döglik a fél éves XL-755K, néha arrébb dobja a kurzort(tudjátok, mintha színváltás lenne az egérpadon, pedig egyszínű kék...). Driver nincs fenn. Van vkinek ötlete?
-
Én 7.5k-ért vettem anno, eddig semmi kopás vagy egyéb hiba nem észlelhető rajta. Az a baj vele, hogy FPS közben akarva-akaratlanul megnyomom a 4irányú navibillentyű valamelyik gombját. Így utólag nézve elég lett volna az XL-750BF is, talán a programozható bal egérgomb melletti kis gomb, és a nagy piros az oldalán(ami szintén programozható) válhat hasznomra. Ha csak a játékban lévő dolgokat akarsz beállítani a navibillentyűre, akkor felesleges ezt venni, mert ugyanúgy csak 5 gombot lehet használni valós gombként, a többit az Oscar programmal lehet beprogramozni(pl. CS-ben: 180°-os hirtelen fordulat, folyamatos lövés pisztollyal is és hasonlók).
-
Jeeeeee
Most elhoztam az XL-755K-t, de nincs fenn driver, ezért nem minden gomb jó. Mindjárt feltolom a drivert. Amúgy elsőre nagyon szokatlan. És az miért van, hogy azonos DPI-n az optikai gyorsabb volt?
-
A halott X-718F sikertelen újraélszetése után használtam egy X5-3D-t, majd most egy X6-10D-t. De sikeresen megrendeltem a méltó utódot az XL-755K OSCAR személyében
Csütörtök délután már a kezemben is lesz
Alig várom. Az XL-750BF és az XL-755K között vacilláltam, de miután 800ft van a kettő között(6700 vs. 7500), így a nagyobbat választottam. -
Hali mindenki. Ma teljesen meghalt az X7, folyamatosan lenyomva tartja a gombot.
Ott már elakadtam, hogy szétszedem. az X7 felirat környékén, de inkább hátrébb van valami, ami nagyon fogja, és nem akarom eltörni. Mi lehet ez, és hogy tudom szétszedni?
Most egy 3gombos X5-tel kell beérnem addig -
Sziasztok.
Tegnap egy 3mapos CS1.6 mixwar után(rendesen igénybe volt véve a cucc) Az X718F bal gombjának mikrokapcsolója elkezdett bedögleni. Mostmár a legkisebb hozzáérésre is "megnyomódik", és nem "ellenkezik" az ellen, hogy benyomjam. van valami ötletetek, hogy mit lehet csinálni? Tavaly decemberben volt 2 éves
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus Nord 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- HP Elite Dragonfly G2 2in1 i5-1135G7 16GB 512GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest