- iPhone topik
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillerz
aktív tag
Hasonló cipöben járunk:S én is most vettem az egeret és az egyik szempont az oldalra dönthetö görgö volt és ez rajta volt a dobozon + a driveren is van ilyen menü pont de nem tudom a görgöt döntögetni:S valaki tud segiteni? ez csak egy kamu dolog esetleg és csak a reklám miatt van a dobozon, vagy gyárilag hibás terméket vettem?:S
-
Bl@tty
tag
Szia!
Az én 710BH-mra is rá volt rajzolva az oldalra scrollozás, mégsem dönthető a görgő.
Az oldalsó gombokat a (CD-n is megtalálható) Oscar programmal konfigurálhatod, de legjobb, ha a webről töltöd le a LEGFRISSEBBET. Ezzel a CD-vel kapcsolatos két kérdés tárgytalanná vált...

Az Anti-Vibrate pedig, ha jól tudom, a felemeléskor történő véletlen elmozdulást hivatott megszüntetni. Ha felemeled az egeret, mert pl. nincs több hely továbbhúzni az asztalon/egérpadon, akkor nem mozdul el a kurzor. (valami ilyesmi)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Redmi Note 13 4G
- Projektor topic
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Gaming notebook topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1
- További aktív témák...
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest