- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem XL-750F van.. Ez is lézeres.. sima íróasztalon (fa, csak le van lakkozva.. illetve volt sok évvel ezelött) tökéletesen megy mindenféle egérpad nélkül..
Vastag vezeték. Ez ugyyan relativ, de asszem az én egeremnek is vastag a vezetéke..
Játék közben ha nincs "eligazítva" akkor lehet zavaró.. pl. távcsöves puskával való pontos célzás alkalmával.. egyébként ha nem kemény játékos az ember, illetve elötte beigazítja a kábelt, abszolút nem zavaró..(én hagytam rá egy kis kanyart az asztalon, így az tud mozogni ha akar)Amúgy csak szubjektiv vélemény.. én a kettő közül a 710FS-t választanám.. valahogy komolyabb egérnek tűnik... de símán mindennapi haszálatra a másik is biztos megteszi...
ui: mondjuk az állítható DPI-t személy szerint csak az első 2 hétben csesztettem.. azóta fix 1600 on van
No meg esetleg nézd meg élőben melyik milyen...
a 710FS-t mondjuk már többen dicsérték.. a másik meg lehet még túl új.. nem nagyon olvastam róla.. asszem
Magyarúl.. azt veszed amelyiket akarod
Nem lettél sokkal kisegítve
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Star Trek
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 16GB RAM 512GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest