Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jmedve
tag
válasz
miazazeq
üzenetére
Csatlakozom az előttem szóló Shad0w kollégához. Ugyan nekem XL750BH van, de eddig semmi bajom nem volt az egér görgőjével. Hozzá teszem más alkatrészével sem. Most szvsz. vagy kifogtál egy selejtet (ami bizony a legjobb családban is előferdül) vagy maga az egér működése nem megfelelő a te ízlésednek, stílusodnak.
-
Shad0w
senior tag
válasz
miazazeq
üzenetére
Hát, a görgője sztm pont hogy kurvajó, pont jó a recézés ereje és teljesen halk. Bár nekem x-718F-em van, de az írásodból úgy vettem ki, hogy tied is ilyen. Sztm pont a logitechnek rossz, hogy nagyon erősen kell görgetni ráadásul nagyon hangos is, bár csak G5-öt láttam, azta csoda lendkerekes görgőset még nempróbáltam, arról nem is tudok nyilatkozni.
Úgy tudod ellenőrizni a görgőt, hogy legörgetsz pl egy weblap aljára (vagy vmibe, amiben közvetlen a görgetés, ja es windows simitott görgetés legyen kikapcsolva) és után lefelé kezdesz görgetni eszeveszett tempóban, és ha az oldal egy pillanatra is felugrik egy görgetésnyit akkor a görgő halott. Természtesen a másik irányba is meg lehet nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Parfüm topik
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Spórolós topik
- iPad topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Crimson Desert
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest