- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jmedve
tag
válasz
miazazeq #1169 üzenetére
Csatlakozom az előttem szóló Shad0w kollégához. Ugyan nekem XL750BH van, de eddig semmi bajom nem volt az egér görgőjével. Hozzá teszem más alkatrészével sem. Most szvsz. vagy kifogtál egy selejtet (ami bizony a legjobb családban is előferdül) vagy maga az egér működése nem megfelelő a te ízlésednek, stílusodnak.
-
Shad0w
senior tag
válasz
miazazeq #1169 üzenetére
Hát, a görgője sztm pont hogy kurvajó, pont jó a recézés ereje és teljesen halk. Bár nekem x-718F-em van, de az írásodból úgy vettem ki, hogy tied is ilyen. Sztm pont a logitechnek rossz, hogy nagyon erősen kell görgetni ráadásul nagyon hangos is, bár csak G5-öt láttam, azta csoda lendkerekes görgőset még nempróbáltam, arról nem is tudok nyilatkozni.
Úgy tudod ellenőrizni a görgőt, hogy legörgetsz pl egy weblap aljára (vagy vmibe, amiben közvetlen a görgetés, ja es windows simitott görgetés legyen kikapcsolva) és után lefelé kezdesz görgetni eszeveszett tempóban, és ha az oldal egy pillanatra is felugrik egy görgetésnyit akkor a görgő halott. Természtesen a másik irányba is meg lehet nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Windows 10
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Asus K72F - i3-370M I 4GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest