Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Végűl XL-750F lett.. mert nem figyeltem oda rendesen.. Mondtam,hogy BF-et szeretnék.. hozta is a csávó.. asszondja van két szinben.. a láng mintás, meg egy ilyen szürke-fekete kombó..(egész elegáns).. mondom jó.. legyen az utóbbi, az nem olyan kirivó...
Aztán itthon vettem észre a dobozon, hogy ez nem BF, hanem csak F.. nah mindegy.. felhívtam őket.. asszondja kipróbálták anno, ugyanolyan anyagból van a borítása.. háát kicsit kételkedek.. valahol majd megtapizok egy BF-et, ha sikerül.. monduj nem gáz ez se.. az én játékos tudásomhoz bűven elég
Felbontás: ezzel még én is játszadozok.. COD2. egyenlőre úgy néz ki, 1200DPI, és nem is tom játékban mekkora érzékenység fog bejönni..
Az 1600 ugyanezen már túl izgága.. mozgásnál nem rossz.. gyors, de célzásnál már nem annyira.. vagy csak szokni kell..Amúgy egész jó.. nekem is bejön, bár nincs nagy tapasztalatom minőségi egerekkel.
Az előző egerem csak egy sima egyszerű optikai volt..(az is a4tech)
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Ubiquiti UCG-Max-NS Cloud Gateway Max Unifi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest