- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci4
senior tag
Végűl XL-750F lett.. mert nem figyeltem oda rendesen.. Mondtam,hogy BF-et szeretnék.. hozta is a csávó.. asszondja van két szinben.. a láng mintás, meg egy ilyen szürke-fekete kombó..(egész elegáns).. mondom jó.. legyen az utóbbi, az nem olyan kirivó...
Aztán itthon vettem észre a dobozon, hogy ez nem BF, hanem csak F.. nah mindegy.. felhívtam őket.. asszondja kipróbálták anno, ugyanolyan anyagból van a borítása.. háát kicsit kételkedek.. valahol majd megtapizok egy BF-et, ha sikerül.. monduj nem gáz ez se.. az én játékos tudásomhoz bűven elég

Felbontás: ezzel még én is játszadozok.. COD2. egyenlőre úgy néz ki, 1200DPI, és nem is tom játékban mekkora érzékenység fog bejönni..
Az 1600 ugyanezen már túl izgága.. mozgásnál nem rossz.. gyors, de célzásnál már nem annyira.. vagy csak szokni kell..Amúgy egész jó.. nekem is bejön, bár nincs nagy tapasztalatom minőségi egerekkel.
Az előző egerem csak egy sima egyszerű optikai volt..(az is a4tech
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)