Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
Üdv! Eddig 710BH-m volt, de ma lecseréltem egy x748K-ra. Dobozán nem írják hogy Win7 compatibilis lenne, weblapon igen... Drivert nehéz volt találni hozzá, v11-est találtam csak olyat, ami tutira támogatja ezt a típust. v12-eseknél sehol sincs konkrétan oda írva az x748K. :S
Két fontos kérdésem lenne:
- Mouse key response time (3x fire button, left and right button) 3-30ms <- Hol lehet ezt beállítani? 3ms kellene nekem, a lehető leggyorsabb!- Adjustable resolution: 100-3200DPI tehát a betárazott 600-800-1200-1600-3200 után még van lehetőség egy sajátot is létrehozni ha jól sejtem, például 200 vagy 400 DPI-re is. Ezt hol lehet beállítani?
Észrevételek:
-Sokkalta jobban bírja az 1000Hz-et, mint a 710BH
-Azt hittem van ezen is anti-shaking/vibrate cucc, azaz ha megemeled az egeret akkor ott marad a kurzor ahol volt, mindaddig, amíg vissza teszed az egeret a padra. Kár érte, mert 2 év alatt igencsak megszoktam ezt a másiknál...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest