- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
Aktív témák
-
kisninja
őstag
Szia én is most vettem egy ilyet sajnos a te problémádra most hirtelen nem tudok válaszolni. Nekem olyan gondom van hogy a drivere nem indul el. Mikor elinditom akkor elmegy a hang 1-2 másodpercre aztán visszajön de ezen kivül semmi sem történik.
Probáld meg ujrarakni a windost. Mikor elöször a gépreraktam az egeret akor lefagyot az egész ps/2-es port. (még csökkentett módban is. Én telepítés helyett javitásra mentem igy ujrarakta a vint de megmarat minden programom. Most jó az egér de fent emlitett hiba fenn áll. -
Renesis
csendes tag
Hi!
Vettem egy ilyen egeret és az vele a gondom, hogy az USB csatlakozót használva lefagy a gép. PS/2-es átalakítóval megy rendesen. A BIOS-ban már mindent átállítottam az USB-vel kapcsolatban. Mindegyik csatlakozóban ezt csinálja. A Windows mikor lefagy azt írja ki, hogy IRQ NO LESS OR EQUAL (nincs bekapcsolva az automatikus újraindítás). Az alaplap egy Abit NF7-S. Lehet, hogy az nForce-szal nem fér össze? Vagy kifogtam egy rossz egeret, széria hiba? Aki tud kérem segítsen.
Előre is köszönöm. -
kneedeep
tag
akkor ki, mennyit kínál érte??
-
kneedeep
tag
up
-
kneedeep
tag
up
-
kneedeep
tag
Bővebben: link
Kb. egy éves, megkímélt állapotban van (kb fél éve nincs is használva, csak porosodik a fiókban)
iár: 2,5K
Aktív témák
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest