- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
kisninja
őstag
Szia én is most vettem egy ilyet sajnos a te problémádra most hirtelen nem tudok válaszolni. Nekem olyan gondom van hogy a drivere nem indul el. Mikor elinditom akkor elmegy a hang 1-2 másodpercre aztán visszajön de ezen kivül semmi sem történik.
Probáld meg ujrarakni a windost. Mikor elöször a gépreraktam az egeret akor lefagyot az egész ps/2-es port. (még csökkentett módban is. Én telepítés helyett javitásra mentem igy ujrarakta a vint de megmarat minden programom. Most jó az egér de fent emlitett hiba fenn áll. -
Renesis
csendes tag
Hi!
Vettem egy ilyen egeret és az vele a gondom, hogy az USB csatlakozót használva lefagy a gép. PS/2-es átalakítóval megy rendesen. A BIOS-ban már mindent átállítottam az USB-vel kapcsolatban. Mindegyik csatlakozóban ezt csinálja. A Windows mikor lefagy azt írja ki, hogy IRQ NO LESS OR EQUAL (nincs bekapcsolva az automatikus újraindítás). Az alaplap egy Abit NF7-S. Lehet, hogy az nForce-szal nem fér össze? Vagy kifogtam egy rossz egeret, széria hiba? Aki tud kérem segítsen.
Előre is köszönöm. -
kneedeep
tag
akkor ki, mennyit kínál érte??
-
kneedeep
tag
up
-
kneedeep
tag
up
-
kneedeep
tag
Bővebben: link
Kb. egy éves, megkímélt állapotban van (kb fél éve nincs is használva, csak porosodik a fiókban)
iár: 2,5K
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest