- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
Tuncsi
tag
Sziasztok!
Én is szeretnék memóriára réz hűtőbordát venni!
A probléma az, hogy sehol sem tudnak adni!
aliencomputers-ben csak alumínium van, bluefish-ben csak jövő 7en lesz, querty-ben azt mondták, hogy nem is szoktak tartani, amp-ben mailban meg kell rendelni és majd a 7en valamikor lesz, aqua+mistral egyáltalán nincs! :O
Mondjatok már valami okosságot, hogy melyik boltba tudok hipp-hopp bemenni és helyszínen adnának is ilyen réz bordát!
Köszi! -
sziszegő
senior tag
Sajna nem r360 van rajta r350
-
sziszegő
senior tag
Próbáltam tuningolni és Zalmannal 450/720 volt a vége de már a mem nagyon meleg volt nem akaron tuningolni csak halkitom a gépet azért kell a cuccos.
De viszont az is megfordult a fejembe hogy megfeshelem a biosát csináltam már ilyet csak nem tudom hogy a 8500 höz használt flash progi meg bios editor jó e hozzá mert azért nem akarom elkókányolni.
Ugy gondoltam hogy leszedem az eredeti bios-t az editorral felhúzom majd felrakom a moddolt biost. Szerintetek müxik? -
-
törölt tag
Én is hasonloval küzdöttem de aztán megoldottam a problémát.P2 proci hűtőt szétvégtam és agyon políroztam majd kétoldali ragcsikat meg volt nekem pár db!!!
kb 2órámba tellet. -
sziszegő
senior tag
Akkor ez igazából a rendszermemóriára való nem de ?
-
lanyoo
tag
Hővezető ragasztó van az aljukon. A bordák egyik irányba keskenyebbek, másik irányba hosszabbak, mint a memóriák, de kényelmesen elférnek, arra kell vigyázni, hogy ne érjenek hozzá az SMDkhez. Az egyik hátsó memóriánál kellett csak féloldalasan feltenni, mert útban volt a heat pipe. (érdemes előbb a Zalmant feltenni, mert később viszonylag nehéz lefeszegetni a bordákat) Biztosan állnak a helyükön, jól érezhetően átveszik a hőt a chipekről, de nem mindet éri az OP1 szele, mert kondenzátorok eltakarják.
Gyakorlatilag semmivel nem lehet jobban húzni mint előtte, A 9800pro topicban többen állították, hogy a memóriák hűtve nem fognak magasabb órajelen menni, legfeljebb tovább bírják a legnagyobb terhelést. -
sziszegő
senior tag
Na ha megpróbáltad akkor ird le légyszi hogy mit produkál meg hogy nire kell figyelni a felrakásnál.
-
Lala77
tag
Ezeket könnyedén le is lehet szedni nyom nélkül, ha esetleg gariba vissza kell vinni?
Mert akkor ennyit nekem is megér. -
sziszegő
senior tag
Mennyi volt? Tiny BGA ramra való, öntapadós? nem kell fűrészelgetni.
-
Bandit21
addikt
Másik alternatíva:
BIZTOS BEFÉR alá,
olcsó,
réz,
8db
kb1500Ft
CoolerMaster CRC-u01
[L]http://www.gepbolt.hu/termek.php?t=58724320&f=COO&o=5[/L] (ez épp az ALU változat) -
sziszegő
senior tag
Köszi szépen már rohanok is :)
-
sziszegő
senior tag
Valami tipsszámot tudnátok irni, meg a felfogatása milyen? Én valami öntapadósra gondoltam amit könnyen le lehet szedni
-
pBandi
tag
Nálam hátul pont passzentos. A heat pipénél lévőt egy kicsit meg kell csonkítani, a többit simán fel lehet ragasztani.
-
pBandi
tag
A QWERTy-ben csak 2k a titan
-
Szerintem jó lenne ha valaki vesz ilyet lefényképezné a fölszerelést lépésről lépésre és leírná tapasztalatait!Ha megveszem az enyémre akkor felrakom ide:D
-
sziszegő
senior tag
Ez Tiny BGA ramra vagy a hagyományosra való. És mivel kell felragasztani vagy öntapadós?
-
lanyoo
tag
válasz
Davevagyok #4 üzenetére
És réz bordát nem ismersz, ilyen négyzetes alakút?
-
Davevagyok
tag
Aliencomputers (www.aliencomputers.hu) - titan vga hűtő (réz), 8db kék alu bga-ra való ram bordával. 2500 Ft, én is a zalmannal használom, a venti megmaradt NB hűtőnek:) Bye
-
sziszegő
senior tag
UP :) Én meg pláne!
-
Monya78
veterán
UP!
Mert Én is kiváncsi vagyok erre :D -
sziszegő
senior tag
Sziasztok.
Van egy gecube 9800pro VGA-m és azon egy zalman headpipe, gyári 400/700 orajelen használom de a memóriák elég melegek, szeretnék rá venni rambordákat DE!! olyat ami befér a kártya hátulja és a zalman közé. Légyszives irjatok pontos márkát tipusszámot és boltot lehetőleg árral együtt ahol ilyet tudnék szerezni. De elég a tipusa is.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- SzoftverPremium.hu
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest