- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeMyers
tag
Egy új gépetrakok most össze otthonra, és nagy bátran belevágtam egy 915P/DDR2/PCIE irányba, viszont ért egy nagy meglepetés, mivel a DDR2-es alaplapok egy része nem fogad el mást, csakis DDR2-es memóriát. Úgy terveztem, egy darabig elleszek a sima DDR ramokkal, aztán majd előbb utóbb lecserélem őket. Ezért aztán nem igazán néztem utána a DDR2 kérdésnek, és így eléggé sokkhatásként ért ezeknek az ára.
Van amúgy olyan alaplap is a 915-ös chipre, ami elfogad sima ddr-t is (pl P5GD1), de nem olyat vettem (hanem GD2-est), mert ott meg emiatt más korlátok vannak.
Mindenesetre elszántam magam, hogy akkor beleinvesztálok némi DDR2 ramba, viszont abból az asus listáján vannak olyanok, amik csak 533-on mennek, és vannak olyan 533-asok, amikre garantálják, hogy 600Mhz-en is stabilak.
Mivel viszont alig lehet valahol DDR2-es ramot kapni, és a brutál árak azon belül is behatárolják, hogy mi jöhet szóba, az lenne a kérdésem, hogy van-e valakinek ilyen tapasztalata, hogy egy átlag (pl. Kingmax) 533-as ram elmegy-e azért 600-on ezekben az alaplapokban, az asus listájától függetlenül, vagy biztos, hogy nem.
Persze lehet, hogy nem is olyan nagy durranás, hogy megy-e 600-on, de ha már a legbrutálabb ddr-ek árának 1,5x-esét kell kiadnom egy ramért akkor némi kárpótlást jelentene, ha ez menne.
Aki pedig mostanában szeretne i9xx-es alaplapot venni, annak lehet, hogy érdemesebb egy kombo ramos verziót választani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- Gaming notebook topik
- Megszellőztette az új EPYC generációt az AMD
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Asztalos klub
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- További aktív témák...
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest