Aktív témák
-
citkar
addikt
ez boyolult
annyit tudok adni,h van 400as ugyanilyen tápom,csak azzal az volt a gondom h a tápcsatijait (ha nem is midnet de párat) le kéne cserélni,mert ugyan müxik,de megfeketedett az egyik szélső tűnél,ezért isd biztonsági okokbol vettem ezt egy időre,azt odaadhatom,ha meg tudod szerelni,de nekem se másik csatim,se forrasztóm itt
ha az kisegít olcsón odaadom
az is 12es,ugyanez csak 400as
[Szerkesztve] -
Gaba
senior tag
Mondhattam volna azt is ,hogy nem szeretek várni ,csak megy vele az idő és minnél több idő telik el a megbeszélés és a megbeszélt átadás között annál kisebb az esélye ,hogy létrejön az üzlet
Adom a tápom+3k-t .Ha találsz tápot akkor visszaveszem tőled 2k-ért a tápom. Nos? -
Gaba
senior tag
Kp-ra mennyi lenne ?
-
citkar
addikt
fel
-
citkar
addikt
van egy garis,500W-os Q-tec tápom
gari Bpre szól,papír,doboz megvan hozzá
semmi baja
cserélném kicsit jobbra(elég kisebb is),minőségibb tápra,pár ezer forint ráfordításával
nem sürgős,szal ráér ha vki előretervezget s beillenék a képbe
legjobb az lenne ha beszámítaná az eladó,de ha vki megvenné s van új,akkor az is megoldható
Bp-en,nem hinném h megéri postázni,arányaiban túl sokba kerülne a postaköltség
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest