Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
Aktív témák
-
schmidtpeter
csendes tag
Pontosan, jól látod. Vagy amíg egy alkalmazás vissza nem kapcsolja. Ezt keresem. Van is ilyen letölthető. Ám az én mobiltelefonomon nem működnek az általam ismertek. Ezért írtam. Tapasztalatom szerint akkor is működik a mobilnet, ha kikapcsol a kijelző. Hisz lezárt képernyő mellett is működik a szinkronizálás, esetleges letöltés, feltöltés, stb. Az alkalmazás lényege pedig, hogy helyettem ki- és visszakapcsolja, ha pl. a kijelző ismét működik. Köszönöm eddigi segítségedet.
-
4Grider
félisten
válasz
schmidtpeter
üzenetére
Egy kérdésre nem hozunk létre topicot.
Mi értelme lenne kikapcsolni a mobilnetet, ha pillanatnyilag nem használja semmi? Hogy utána se tudja addig, amíg kézzel vissza nem kapcsolod?
Itt van az android alkalmazások topicja, ha tudsz értelmes kérdést feltenni ezzel kapcsolatban, akkor tudni fognak egy rakás alkalmazást ajánlani... -
schmidtpeter
csendes tag
Sziasztok!
Rengeteget keresgéltem apk-s oldalakon, de sajnos nem találtam olyan ALKALMAZÁSt, ami AUTOMATIKUSAN KIKAPCSOLJA A MOBILNETET (screen off vagy adatforgalom csökkenés alapján), ha már nem használom.
Samsung A3 2017 telóm van.
Ha van ötletetek, tapasztalatotok, szívesen veszem, ha megosztjátok.
Köszönöm.
BÚÉK!
Péter
Aktív témák
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- Parfüm topik
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cáfolta a Microsoft, hogy más gyártók készítenék az új Xboxot
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Corsair Void Elite Surround Bolti ár:32k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest