- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- iPhone topik
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
Új probléma:
Hogyan lehet a két csatornát úgy beállítani, hogy ''egyenrangúak'' legyenek, azaz a hátsó két hangfal ne csak az alulról megvágott (magas) jelet kapja? Mert odáig oké hogy a hátsó hifit beállítom elülső hangfalaknak, és akkor a monitor kis vackai vágott jelet kapnak, de így meg nem jó a játékokban a sorround, mert fordítva hallok mindent. Ha pedig megcserélem a két csatornát (átdugom a két jacket), akkor csak magas hangokat hallok, mivel a teljes jelet a monitor hangszórói kapnak, amik alapból nem tudnak mély hangokat, a hátsó hangfalak pedig meg sem kapják a mély hangokat
Ötlet? -
orbano
félisten
közben rájöttem hogy frankó: a hátsó hangfalakat beraktam elsőnek, az elsőket hátsónak, a winampban a kimenetet pedig az nforce driverre állítottam (alapból primary driver van, de az nem szólaltatja meg a driverrel beállított 4 hangfalas szólást)

Köszi az ötleteket! -
Goose-T
veterán
Szuper hangminőségű, kis erőforrásigényű, nagytudású zenelejátszó program, kissé fapados kinézettel. Bővebben: link
-
orbano
félisten
Sziasztok!
Valaki próbált már nForce audio-val 4 hangfalat valami értelmes sorround felállásban megszólaltatni? A felállás a következő:
Hátam mögött 2db 3 utas hangfal egy sztereo erősítőre kötve, előttem pedig a monitor 2 kis hangszórója. Nagy nehezen sikerült úgy bekötnöm, hogy az nForce driver varázslója értelmes hangzást adott a 4 kütyünek. De amint beizzítottam a winampot, a zene csakis a front hangfalakból szólt. Hogyan tudnám rábírni a drivert, hogy esetleg ugyanmár a zenét is legyen szíves kiküldeni a hátsó hangfalakra is?
A segítséget előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox Series X|S
- Facebook és Messenger
- OpenMediaVault
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 500W
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ötlet?