Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MastR
tag
válasz
zebra_hun
üzenetére
Köszi
Igyekszem összehozni valamit! A neheze most jön, innen fölfelé már minden pontocska nagyon nehéz. De ahogy mondtam is, most kedvet kaptam szórakozni ezekkel. Sokat lehet tanulni az LGA1700 topikban írt tapasztalataidból nagy Respect
#4238subaruwrc:
Egy Iceman Direct Die blokkal van hűtve a proci. Ebben a kommentben elég jól leírtam, de ha rákeresel a nevemre a 1700 topikban ott ottvan minden.
A gép: 2db 360-as radi + DD
Új hozzászólás Aktív témák
Kombinált 3DMark lista
2013-as eredmények "A" nézetben találhatók
A listához kell a következő: Benchmark részeredményei, CPU-z CPU fül, CPU-z Memory fül, GPU-z Graphics card fül! Ezen kívül driver verzió, CPU órajele, VGA gyártója a hozzászólásba, amennyiben a képről nem derül ki.
Kepfeltoltes.hu, imageshack.us felejtős, ajánlott a Prohardver képfeltöltője vagy más magyar oldalak.
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Macska topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igyekszem összehozni valamit! A neheze most jön, innen fölfelé már minden pontocska nagyon nehéz. De ahogy mondtam is, most kedvet kaptam szórakozni ezekkel. Sokat lehet tanulni az LGA1700 topikban írt tapasztalataidból nagy Respect