Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vazzz
őstag
''És akkor itt megkérnék mindenkit, hogy ne a 3DMark05 és 3DMark06 topikot offoljuk szét a „mikor lesz már frissítés” kérdéssel, hanem itt érdeklödjünk!''
Akkor ezt tenném most, így utoljára...mert szerintem el lettem felejtve már 1 hete kb.
Persze értem én, hogy átszervezés alatt áll az egész, meg minden, de anno Rover tök egyedül csinálta az egészet és elég gördülékeny volt, nem úgy, mint most.
Egyszerűbb lenne addig felfüggeszteni az egész mókát, míg kész nincs az új lista és nem jönnének ide hasfájós emberkék. (mint pl. én)
De ez csak szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Autós topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Nintendo Switch 2
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Micro Four Thirds
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest