Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jrpryv
tag
Topic zárható

-
jrpryv
tag
Ezen se támogatja semmi az xp-t.
De ahogy látom, erre már nemis lesz esélyem. Találtam a honlapon egy azaz egy olyan drivert, ami támogatja az XP-t, de SP1-el, már azsem müxik, ráadásul leírták a honlapon, hogy ezzel a gyártó beis fejezte a fejlesztést...
Na mindegy, szal akár zárhatjukis, azért köszi a segítséget. -
DLDKox
aktív tag
Bocsi, link rosszul ment.
Bővebben: link -
jrpryv
tag
Sziasztok, azért nyitok egy topicot, mert nem igazán találtam mást, ahol ezt megkérdezhetném. Szal a problémám a következő. Kaptam egy webcamerát ajándékba, de semmi mást hozzá. A kamera 3com home connect típusu. Nincs hozzá driverem, a honlapjuk egy rakás sz@r, semmilyen drivert nem tudott adni. Később akitől kaptam küldött egy driver-t hozzá, de az nem müxik, arra hivatkozva, hogy 16 bites programot nemtud futtatni.
Szóval szeretnék megkérni mindenkit, akinek esetleg ilyen webkamerája van, hogy segítsen. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

De ahogy látom, erre már nemis lesz esélyem. Találtam a honlapon egy azaz egy olyan drivert, ami támogatja az XP-t, de SP1-el, már azsem müxik, ráadásul leírták a honlapon, hogy ezzel a gyártó beis fejezte a fejlesztést...