Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Viktor77
titán
Linkek a #2-esben, ezt zárom.
-
szavcs
csendes tag
Sziasztok !
Az a ''problémám'',hogy nyertem egy Intel P4 3.73 Ghz/2M/1066 XE -t
Kérdésem : Milyen AGPs(!) alaplapot ajánlatok ehhez,ami elfogadja/felismeri a procit,valamint milyen hűtőt vegyek hozzá ?
Gondolkoztam az eladásán,de mivel reális áron nem lehet eladni,ezért inkább amellett döntöttem,hogy új gépet ''gyártok''
AGP azért fontos,mert van már egy 6800 GT m,ami kb a legjobb kártya AGP körökben.
Légyszíves írjatok árakat is,esetleg memóriákat is írhatnátok az alaplaphoz,az is érdekelne.
Előre is köszönöm a válaszokat !
SLOBY
Aktív témák
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Bundle topik
- Formula-1
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
Üzleti előfizetők hirdetései
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest