- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valóban, bár amennyire én tudom így fejből az egy gyengébb TV.
Nem 10bit paneles (a Sony 10bites), + gyengébb HDR és UHD Premium sem (a Sony az).
És valszeg IPS, bár ezt sem tudom.Meg kisebb méret (bár gondolom van belőle nagyobb is) a Sony meg 65-ös ugye.
(#36387) sazo
Ebben nem kételkedek. Biztos hogy azis egy jó TV, baj is lenne ha nem lenne az. Csak elvileg van jobb is (a másik). -
sazo
tag
Sziasztok!
A Panasonic 58DX750 mellett döntöttem, egy kis összefoglaló. Videopartos rendelés, vasárnap megrendeltem, kedden délután érkezett a futár. A Royal hozta, két úriember, közösen végignéztük, hogy van-e sérülés a panelen, türelmesek és segítőkészek voltak, fizettem, mentek. Összeraktam, bekapcsoltam, 0 üzemórás volt. Elsőre fura volt - egy 47LM660S LG-t váltott. Az egyik itt linkelt oldal alapján a képet beállítottam, ideiglenesen jó lesz, úgyis kalibrálva lesz. A hálózattal megszenvedtem, a vezetékest képtelen voltam beállítani, de addig szenvedtem a routerrel, amíg sikerült. A kép nagyon szép, a fekete OK - különösen az IPS után - a 3D szintén rendben van Samsung szemüveggel, bár vártam, hogy a szemüveg kapcsolódását kijelzi a TV, de nem, egyszerre csak minden rendben volt, működött a 3D. Netflix OK, Youtube OK, ami hiányzik az a HBO GO, nem találtam, valószínűleg nincs hozzá app. A távirányító nem tetszik, de csak beállításokhoz használtam, a Harmony Touch-csal kíválóan működik. A TV hangját nem próbáltam, a hang erősítőn keresztül - optikán - megy. Ebben a árszegmensben részemről ajánlott a TV.
Üdv:
Z
-
lorinser
senior tag
Szia!
Ez a két típust még érdemes megnézned:
- [Philips 55PUS7101]
- [Philips 55PUS6501]Vagy még Panasonic között nézelődj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest