- Google Pixel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
Bagira01 #37912 üzenetére
Én egy refurbished TV-t kaptam, karc, használati nyom nem volt rajta. Nem idén kezdett a bolt működni, talán nem fog elszaladni a pénzeddel meghibásodás esetén, de ez nyilván benne van, ha nem egy MM szintű boltból vásárol az ember.
Magic Remote nincs hozzá, de ha veszel külön, az használható. Nekem nem kell ilyen kütyü, így engem ez nem hatott meg, a képminőség volt az elsődleges, megfelelő árszinten. Hogy miben jobb? Olvass picit vissza, elég sok info van itt, illetve azért google is hoz pár külföldi találatot. -
oh.gergely
újonc
válasz
Bagira01 #37906 üzenetére
Én is pont TV vásárlás előtt állok. Kb hasonló árat lőttem be, mint te. De miután jobban beleástam magam a témába már látom, hogy ez nem lesz egy egyszerű szülés. Egyszerűen minél többet olvasok róla, annál inkább nem tudom mit is kellene vásárolnom. Először UHD aztán SUHD, majd jött az IPS és VA panel közti különbség. Teljes képzavar van már a fejemben.
-
echterion
nagyúr
válasz
Bagira01 #37908 üzenetére
Ahogy előttem is írták. Én akkor inkább még gyűjtenék hozzá, de nem vennék abban a kategóriában tv-t. Egyszerűen nem érik meg a pénzt, amit kiadnál értük. Én is inkább fentebb nézelődtem, nekem ez az ár már átlépte a lélektani határomat, de csíkos lett a plazmám, így mindenképp kellett egy új tv. Sajnos olcsóbbat én nem tudok neked jó szívvel javasolni.
-
echterion
nagyúr
válasz
Bagira01 #37906 üzenetére
Picit feszítenék én azon az áron, mert néhány tízezerrel többért nagyságrendekkel jobb TV-t is lehet venni. Én egy LG 58UH635V TV-t vettem kb. két hónapja. Nagyon szép képe van, fentebb olvashatsz is róla jónéhány véleményt. Maga bolt nekem pozitív csalódás, azonnal reagáltak, telefonon hívtak, hogy mikor küldik a cuccot, szóval nekem eddig oké. Gari hozzájuk szól, nem gyári, azzal szerencsére még nincs tapasztalatom.
Nekem nem eredeti dobozában küldték, viszont hasonló minőséget 300k környékén lehet jelenleg kapni mindenhol, úgyhogy ezen az apróságon nem akadtam fenn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Építő/felújító topik
- Google Pixel topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Okos Otthon / Smart Home
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest