- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
zsoltip #40686 üzenetére
Az adott készüléket nem ismerem. A Hyundai elvileg saját maga gyártja a televízió készülékeit, és - nem meglepő módon - a globális eladásokat illetően, ezen a piacon "nem ők a legélesebb kés a fiókban".
Teljesen jó lehet az általad kinézett készülék is (és ha jól tudom, a Hyundai tévékre is talán 5 év jótállást ad a gyártó), ahogyan egyébként a Hitachi és a Navon is.
Más kérdés, hogy ebben a méretben és árkategóriában én inkább választanám ezt: SONY 40WE660 - 79.990 Ft (AV-LAND; bemutató darab, gyári garanciával)
Ez nem Android-os "okos" tévé, szóval ha csak az OS zavar, akkor ezzel sincsen gond. Amúgy pedig egy nagyon korrekt, jó minőségű VA panelt kapott, ami szép kontrasztos képet, jó színeket ad.
Ebben a méretben a jól ismert, "W" sorozatra jellemző "félig-középpontos" talapzata is elférhet.
-
zsoltip
őstag
válasz
zsoltip #40685 üzenetére
Vagy esetleg ne zárkózzak el Androidot futtató Tv-től, ha kapok korrektebb árban pl. TCL, Thomson vagy más egyebet droiddal?
Mert nálam a méret (75 cm max szélesség) a szűk keresztmetszet, valamint a talp, ami azt jelenti, hogy közepén lévő talp szükséges, az fér el jól.
-
Cs1csó
titán
válasz
zsoltip #40095 üzenetére
Lehet tudja kezelni az USB HUB-ot de ha megoldható AKTÍV USB HUB-ot használj (aminek van külön áramforrása adaptere:
Kipróbálhatd tápegység nélküli HUB-bal is ami egy pendrive-al el fog boldogulni és akár egy külső áramforrásos HDD-vel is de lehet, hogy egy 2,5"-os USB-s áramellátásos HDD már sok lesz neki.
A szabványok közötti különbség a hatótávban és a sávszélességbe van az n-es szabvány kb. 150-300Mbit-es sebességre képes a gyakorlatban. (600Mbit az elméleti max de ahhoz olyan hardver is kell)
Ez internetezésre és akár FHD film lejátszására megfelelő lehet 4K HDR tartalmat, BD lemezt már inkább kábelen küldenék.A tévékről én sem találtam többet valami 4 magos, de ha nincs nevesítve akkor valami egyszerűbb típus lehet - különben ugye reklámoznák
- tehát netezésre elég, és a leírás szerint egy 4K HDR filmmet is le kell tudnia neki játszania.
-
Bogyi007
veterán
válasz
zsoltip #38729 üzenetére
Én védtem ezt a márkát, de másfél év használat után a 43"-os FullHD készülékem beadta a kulcsot és a Tesco saját szervizébe végezte be sorsát - szerencsére mivel 2 év garancia volt rá és végül a pénzemet adták vissza.
Egy Philips 32PFS4132/12 lett a pénzből véve helyette. Na az már jó vétel lett. -
törölt tag
válasz
zsoltip #38729 üzenetére
A Blaupunkt televízió készülékeket a szlovák Skytec UMC cég gyártja. Tőlük próbálj információt kérni!
@ (#38723) headhunter:
Azt a modellt csak a tengerentúlon forgalmazzák, és Roku TV operációs rendszerrel rendelkezik (nem androidos, mint a fórumtársé).@ (#38725) sittes79:
Például itt is találsz: [link]@ (#38726) la_cc:
Inkább az LG tévés fórumban kérj segítséget! [link][ Módosította: #45553408 ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest