- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tea
csendes tag
Nekem csak Enabled-del megy az újonnan beszerzett 200G-s SATA-s Maxtorom. Azelött volt, hogy fel sem ismerte az alaplap, + sokáig tartott detektálni. Már kezdtem kétségbeesni. Gondoltam, hogy elkezdek a setupba turkálni és bejött. Most kerestem rá a neten, hogy vlójában mit is csináltam, így akadtam rá a Te kérdésedre is. Nomeg a kövi cikket találtam, remélem tudsz angolul:
32-bit Transfer Mode
Common Options : On, Off
Quick Review
This BIOS feature allows you to command the IDE controller to combine two 16-bit hard disk reads into a single 32-bit data transfer to the processor. This greatly improves the performance of the IDE controller as well as the PCI bus.
Therefore, it is highly advisable to enable 32-bit Transfer Mode. If you disable it, data transfers from the IDE controller to the processor will only occur in 16-bits chunks. -
zizzenet
csendes tag
Segítsetek, legyetek szívesek! ASUS C800 E-DELUXE alaplap, SAMSUNG S-ATA vinyó. BIOS-ban a vinyó opciói között van egy olyan, hogy ''32-bit Data Transfer'', ami alapból Disabled. Ez mire szolgál, lehet-e Enabled-re tenni és akkor mit tapasztalok?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Kedvenc zene a mai napra
- Trollok komolyan
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyúrósok ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hővezető paszták
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest