- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dime27
őstag
válasz
animatrix11 #37422 üzenetére
Pontosan ezért ajánlott mindenki itt neked 2.0-as hangrendszert mert annál talán érezhettél volna előrelépést persze kellett volna hozzá egy min x-fi hd mert alaplapi hangszirszarokkal nem érdemes semmit se meghajtani...
-
vass17
tag
válasz
animatrix11 #37344 üzenetére
Van digitális bemenete a hangfalnak, tehát elég kivezetned az alaplapi kártya digitális jelét egy optikai vagy digitális koax kimeneten, így az analóg átalakítást edifier által beépített DAC végzi. Nyilván ez valamivel jobb minőségű mintha egy alaplapi kártya analóg jelét vezetnéd ki, és biztos hogy lehetne találni jobb hangkártyákat is, de akkor meg felesleges olyan hangfalat venni, ami kezeli a digitális jelet
-
vass17
tag
válasz
animatrix11 #37331 üzenetére
Nekem volt S330-am, csak pozitívan tudnék róla nyilatkozni. Nem hinném, hogy lehet általánosítani, hogy minden 2.1 bögreszett lenne..: összeszerelés, minőségre hibátlan, felülmúlta az elvárásaimat. A hangzása szerintem kellően kiegyensúlyozott, a legtöbb 2.1-hez képest visszafogottnak mondható a mély, így a magas és közép tartomány is jobban érvényesül. Engem annyira meggyőzött, hogy S530 lett az utódja
-
dime27
őstag
válasz
animatrix11 #37333 üzenetére
-
varmi2
nagyúr
válasz
animatrix11 #37333 üzenetére
Olvasd el a téma összefoglalót. Ott vannak ajánlva is pár darab. De mind 2.0, mert jobb hanminőségre képesek a 2.1 bögre szettektől. Ami meg 2.1ben nem bögre szett, az a 2.0hoz képest 3-4x áron van.
-
dime27
őstag
válasz
animatrix11 #37331 üzenetére
Egy Microlab Solo 6c-vel jobban és olcsóbban járnál persze ha van hozzá rendes hangkarid és van helyed is hova tenni őket!
-
dime27
őstag
válasz
animatrix11 #37171 üzenetére
Általánosságban igen!
-
dime27
őstag
válasz
animatrix11 #37166 üzenetére
Edifier S330D-m volt igaz én vagy 5-6 éve vettem 36e-ért azóta igencsak felment az ára!
-
thornadoj
aktív tag
válasz
animatrix11 #37157 üzenetére
2.1 csak horror áron van, ami ajánlható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest