Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
talpalavalo
üzenetére
Hát akkor nem tudom, mondjuk a kontrasztot alapon hagytam (azt hiszem 50%) De nagyon éles színei vannak 0%-on is. Kb. ilyen volt, mikor a régi Samsungon beállítottam a filmnézős profilt.
-
TrollBalint
addikt
Akit érdekel, most írtak nekem a Pannon-Orange -tól (én nem ismerem őket, csak a neten találtam rájuk), hogy a LG w2600HP-BF nincsen raktáron, de be tudják szerezni. (szerintem sablon szöveg, de ki tudja)
Itt meg lehet nézni: LG W2600HP-BF -
TrollBalint
addikt
direkt néztem az árlistátokat, de nem láttam benne. Hét elején még nagy vadászatot tartottam, hogy hátha fel lehet még lelni valahol egy ilyen monitort. De csak külföldi oldalakon láttam (mivel nem annyira jó az idegen nyelvtudásom, lehet, hogy ott se lehetett már rendelni
) -
TrollBalint
addikt
válasz
Zoli1222
üzenetére
100e körüli összeg amit rászánnék, a BF monitor miatt elmentem volna 150-ig, kb. annyiba került. De azt már nem kapni. Írtam ugyan az LG magyarországi képviseletének, hogy mondjanak valami okosat. Válaszoltak is, ők nem foglalkoznak eladással próbálkozzak valamelyik hivatalos forgalmazónál. Ott meg nincsen a listában, így marad a PF verzió. (Persze, ha lenne max. 150e -ig nem TN paneles előnyben részesíteném)
Esetleg 24-esben tudtok valami jó S-IPS monitort, mert az még talán belefér. (Bár ezzel az LG-vel az a jó, hogy meg tudom venni itt, és ha bármi gond van, csak beviszem a boltba, nem kell küldözgetni ide-oda)
-
TrollBalint
addikt
válasz
i are robot
üzenetére
eddig azt kerestem, de mivel már nem kapni, így kénytelen vagyok lemondani róla. és átpártolni a PF-re

-
TrollBalint
addikt
válasz
i are robot
üzenetére
Ezzel az a baj, hogy ez a S-IPS paneles, amit tényleg nem igazán lehet kapni. Ma írtam a LG-nek, hogy mondjanak rá valamit, remélem válaszolnak. Amit én keresek, az TN paneles, amit tudtommal még lehet kapni.
(#639) i are robot: Amit te linkeltél az a S-IPS paneles BF!, a PF a TN paneles
-
TrollBalint
addikt
old_artist-tól úgy tudom a T260-nál jobb a LG. Én ezért húztam ki a T260-at. Mondjuk élőbe HD-t láttam, az nem tűnt csúnyának, de a boltba minden szép

Én is egyre inkább hajlok, hogy a w2600-ast vegyem. Nézegettem külföldi boltokat, ha lehet nekik hinni, akkor németbe, meg ausztriába még van S-IPS-es monitor. De onnan nem merek rendelni
-
TrollBalint
addikt
ha 1900x1080-at tud, akkor az 16:9, ha meg van rajta 16:10-es arány, akkor (szerintem) tudnia kell a 1920x1200-at. Egy időbe mikor olvastam a lcd tv-s topikot, ott írták, hogy ha a játék abban a felbontásban indul, amit a tv nem támogat, akkor bizony egy fekete képernyő a jutalmad. Ezeknél a monitor - tv-knél nem tudom hány féle felbontás van, amit támogat, de ha kevés, akkor könnyen lehet, hogy kompromisszumokat kell kötni játékozás terén.
Nekem mondjuk semmi tft-vel való összehasonlításom nincsen, mert én még mindig crt-t nyúzok
Esetleg valaki tud tanácsot adni/ dönteni segíteni?
Most már ott tartok, hogy vagy a W2600H-PF az esélyes, vagy pedig amit old_artisték is árulnak Green monitor. A green, az IPS paneles, de csak 24"-os, viszont olcsóbb, ugyanakkor számomra ismeretlen márka. A lg mellett szól, hogy nagyobb, de TN paneles, de azt meg tudom venni itt helyben (pécsi vagyok) és ha bármi gond van, csak ide kell a boltba bevinnem, nem kell pestre utaztatnom.
Alapvetően szeretnék minél jobb monitort, filmezésre, játékra és rajzolásra használnám, ebben a fontossági sorrendben. A rajzolás meg kizárólag hobby szinten működik, így nem lényeg a színhűség. -
TrollBalint
addikt
én is monitor vásárlása előtt állok, nálam is majdnem ugyanezek az esélyesek. Az utolsó 3 amit linkeltél, plussz, van egy 24"-es green monitor. A 2762 meg 2794-es, nagyjából ugyanaz, mindegyik tv is egyben, és nem tudja a 1900x1200, csak az 1080-at, míg a w2600h tudja. old_artist szerint a w2600-nak szebb a képe mint a samsung t260-nak. nálam ez a legesélyesebb, ha 26-ost veszek. De a 24"-esnek viszont IPS panelje van, ezek meg Tn-ek. A többi amit linkeltél számomra ismeretlenek.
-
-
TrollBalint
addikt
Úgy látom kicsit meghalt a topik, mióta annyira nem kapni a LG-t

Helyette tudtok ajánlani egy hasonló tulajdonságú monitort? (egyenlőre ár nélkül) Legalább 26-ost, annyira beleéltem magam, lejjebb nem akarom adni
-
TrollBalint
addikt
válasz
old_artist
üzenetére
köszönöm a választ, elkapkodni semmiképpen nem lesz, mert már egy éve tervezem (sőt! tavasszal volt egy éve), hogy új monitort veszek
De ezzel a kérdéssel én is úgy vagyok, ahogy te, nem akarok vackot venni, mivel ezt nézni fogom, feltehetőleg évekig. (Így viszont azzal fogom nyugtatni magam, hogy addig jönnek ki új videokártyák, és majd egyszerre meg fogom tudni venni őket
)
az érdeklődést pedig köszönöm ;) -
TrollBalint
addikt
válasz
Nyugdíjas
üzenetére
azért akartam/akarok várni, mert akkor lemegy talán a monitor ára, és olcsóbban hozzájutok, ráadásul, jönnek ki új videokártyák is. Mert a mostani videokártyámra nem akarom bekalibráltatni, mert ez nem sokáig lesz. Igazából anyagi okai vannak/lennének. (Ráadásul ha egyszerre venném meg a videokártyával, Pesten bekalibrálják, utána én hozom le Pécsre)
remélem most sikerült érthetően írnom
és nem kapkodnom 
-
TrollBalint
addikt
válasz
Nyugdíjas
üzenetére
A kérdésemet kicsit rosszul tettem fel, kihagytam belőle azt, hogy szeretném bekalibráltatni. Ami ugye videokártya függő, jövőre tervezem, hogy lecserélem a gépem, és ha már úgyis kalibráltatni akarom a monitort, gondoltam a videokártyát megelőlegezem. A topikban azt mondták, hogy várjak, mert most jönnek ki az újak, itt is azt olvastam régebben, hogy érdemes várni, mert most ősszel. jönnek ki új monitorok és lehet lejjebb megy az áruk.
-
TrollBalint
addikt
-
TrollBalint
addikt
válasz
old_artist
üzenetére
hali,
ez a "nem érhető el" dolog, ugye csak átmeneti? Nekem is úgy néz ki, októberben lenne meg a pénz erre a monitorra és már nagyon beleéltem magam

-
TrollBalint
addikt
válasz
old_artist
üzenetére
Esetleg tudsz nekem tippelni, hogy ha ősszel kijönnek az új Lg monitorok, kb. mekkora áresésre lehet számítani? mert ha csak pár ezer forint, akkor lehet megvenném mostanában. Másrészt, egy kalibrálás hogy működik? Egyrészt mennyiért és konkrétan hogyan, merté nem pesti vagyok és nem fogom tudni és nem is szeretném a gépemet felvinni, egy kalibrálás miatt.
-
TrollBalint
addikt
válasz
borisz_B
üzenetére
a mostani crt-et 2003 őszén vettem, talán szeptemberben. Az újat is valami hasonló időintervallumra tervezem. De most már majd 1 éve töprengek én is, és ez az LG2600HP-BF meggyőző. Eleve rühellem, vagy inkább rühellném, ha nem ugyanazokat a színeket látom ahogy átülök máshova
Ez most tetszik -
TrollBalint
addikt
-
TrollBalint
addikt
én a nyár végét várom, old_artist azt mondta, lehet akkora lemegy az ára, mert várhatóan a nyáron jönnek ki új LG monitorok. Én erre sakkozom, és várom az aug végét, szept. elejét.
Mondjuk nekem sok összehasonlítási alapom nem lesz, mert most crt monitorom van, tn+film-eset élőbe nem nagyon láttam, max. 1-2 perc erejéig. de kíváncsian várom -
TrollBalint
addikt
Szia, a tv vs. monitorról van egy topic, nem tudom mi a pontos cime. De ezen én is gondolkodtam, aztán olvastam, hogy a monitor alapvetően nem tudja az összes felbontást, és ha a játék pont abban akar elindulni, akkor bizony kapsz egy fekete képernyőt. Ez engem meggyőzött abban, hogy monitor legyen inkább. (főleg, mert nálunk nincsen tv és nincs is rá szükség.
) -
TrollBalint
addikt
válasz
old_artist
üzenetére
amit én néztem itt helyi árlistát, az július 1-i és ott nem változott a ennek a monitornak az ára. Reménykedem, hogy nem is fog
Az rendben, hogy jobb, mint egy TN paneles, de jobb lesz, mint ez az S-IPS-es? 
-
TrollBalint
addikt
válasz
old_artist
üzenetére
ezt már láttam, mintha feljebb is belinkelted volna.
Itt mondjuk tényleg durva a különbség, ott a boltba, nekem nem tünt ennyire durvának (lehet az erős megvilágítás miatt)
Mikor másnap visszamentem, hogy megmutassam barátnőmnek, mit is néztem ki először, már nem volt ott
Sebaj, most azt találtam ki, mivel aug. elején lakodalomba megyek, aug. második felében venném meg a monitort. Mástól is azt hallottam akkora talán esni fog az ára
-
TrollBalint
addikt
válasz
old_artist
üzenetére
alulról nem, csak oldalról

alulról nem is tudom mit látnék, mert fentről világították meg neonnal.
-
TrollBalint
addikt
válasz
old_artist
üzenetére
voltam media markt-ba és láttam ott Samsung T260HD-t. De hiába nézegettem oldalról, nem szinezödött el a kép. Lehet, hogy nem TN+film paneles volt? vagy csak a megvilágítás miatt nem láttam torzítani?
-
TrollBalint
addikt
fgordon, old_artist, azt hiszem meggyöztetek, egy Lg-re fogok gyűjteni. Talán a nyár végére össze is fog jönni. (ha kell nem eszek, nem iszok
) -
TrollBalint
addikt
válasz
old_artist
üzenetére
hali
egyre jobban szemezgetek ezzel a monitorral, amit nekem ajánlottál (bár nem lenne rossz továbbra sem, ha egymás mellett látnám a kettőt
) de amit te adtál linket, prohardverest, ott 5 ms a válaszidő. Ezen a oldalon viszont 12! [link]
most akkor honnan tudhatom mi az igazi? -
TrollBalint
addikt
az az igazság, hogy ez a TN + film illetve S-IPS panel nekem semmit nem mondd, én a mai napig egy crt monitort használok. Azért szeretnék tft-t, mert ez már 5 éves, bár még jól működik, de azért egy tft nagyobb is, kevésbé rontja is a szemet. Én nem is nagyon tudom mi a különbség a különféle monitortok között, nézegettem teszteket, láttam, hogy valami grafikon szerint a színhűség nem az igazi, de ezt nem tudom a valóságban mit jelent. .S
-
TrollBalint
addikt
válasz
old_artist
üzenetére
nézegettem a monitort kicsit
nem sok az a 110 W-os fogyasztás? elég soknak tűnik. De egyre inkább hajlok rá, hogy az a monitor legyen
De ebben az esetben megvárom szerintem a nyár végét, hátha esik kicsit az ára. -
TrollBalint
addikt
válasz
old_artist
üzenetére
nincsen valami teszt róla ami magyar nyelvű? Legjobb lenne egy összehasonlító teszt egy Samsung T260-sal, mert azt a monitort néztem ki régebben, mostanában láttam, hogy eléggé leesett az ára is, amin meg is lepődtem.
Ezzel az LG-vel az az egy bajom van, hogy az ára kicsit fájópont, ha a közeljövőben egy 20e-t esne...
-
TrollBalint
addikt
sziasztok,
a nyáron (talán e hónap végén) én is szeretnék venni egy 26"-os monitort, de tök tanácstalan vagyok. Eléggé félek, hogy pixelhibásat fogok ki, ezért gondolkodtam azon, hogy Samsungot vennék. De ott meg jobbára TN+film paneleset láttam amit nem annyira ajánlanak. Én leginkább filmezésre meg játékra használnám. Összeghatárral meg úgy vagyok, hogy kb. 100-110, de ha valami nagyon megéri és jó, akkor kicsivel többet is hajlandó vagyok érte fizetni.

ki mit tudna ajánlani?
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tudományos Pandémia Klub
- Tőzsde és gazdaság
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Bittorrent topik
- VR topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Yodoit PTM15 hordozható 15,6 monitor! 1920x1080p / IPS / hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem ez normális.

)