- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Aktív témák
-
pigor
tag
Köszönöm a témába vágó hozzászólásokat! :)
Tudom, h a 3DMark elsősorban a videokártyát ''értékeli'', de azért számít a proci is. Nemrég még a 8500-as Radeonnal is majdnem ugyanilyen értékeket adott az 1800+-os Palomino (a 3DM2001-ben). Ráadásul, amikor azt fölhúztam 2000+-ra, akkor arányos mértékben emelkedett a 3DMark2001 értéke. Amikor a 8500-ast 9600-ra cseréltam, akkor a 3DM2001 kb. 1000 ponttal, a 3DM2003 (érthetően) több, mint 2500 ponttal lett magasabb, hála a DX9-es váltásnak.
A procicserétől viszont 50-100 pontnál egyikben sem volt nagyobb az emelkedés. A kifejezett procitesztek mutatják a különbséget, de az alkalmazásokban sem érzékelhető (pedig sok videokódolást csinálok, nem növekedett érezhetően a sebesség, a játékokban - pl. FarCry - ugyanez a helyzet, nem tudtam jobb felbontást beállítani szaggatásmentesen).
SiS driver a legújabb van fönt, viszont az oprendszert (XP SP1) nem telepítettem újra. Elképzelhető, h ez megoldja a problémát? Bár én az alaplap gyenge minőségére gyanakszom :(((
Ja, egyébként a procit fölismerte, beállította a 15-ös szorzót, az Aida, meg a Sandra szerint is autentikus Thorton van benne, és a mért eredmények megfelelnek a névleges értéknek. Lehet, h én vagyok maximalista, de azért 30%-os processzorjavulásról én azt reméltem, érzékelhető lesz, de eddig nem ez a helyzet :O
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Flashy
veterán
szerintem ha még lehet akkor inkább a (MOD) használatával az előző hozzászólásodat módosítsd mer seggbe fognak rugni felesleges postok gyártásáért :)
-
Flashy
veterán
ottvan, CPU vcore select. ha nem indul akkor bekapcs közben ha insert-et nyomva tartod akkor alapbeállítások visszaállnak, ha ez nemmegy akkor alaplapon cmos reset jumper.
-
Flashy
veterán
-
Flashy
veterán
válasz
MoP_FX 57 #13 üzenetére
nekem most cpuidlével a procim 48, ha játszok akkor 60 és akkor most még nincs meleg (falconrockII). nem mondom hogy nem idegesítő de ez van. ha idegeskedek akkor se lesz hidegebb csak akkor még nyugodtan használni se tudom... (2400+@2700+, feszcsökkentve)
északi hidat nemtudok, Abit KD7A, itt a motherboard mérője a feszültség stab mellett van, ugyhogy mindig melegebb mint a proci 1-2 fokkal.
[Szerkesztve] -
Thx1138Hu
tag
Nem értem, miért mondják sokan hogy Os reinstall kell, csak azért mert belerakok egy új procit vagy 512 mb ramot a gépbe? Mi köze van hozzá? Szerintem semmi értelme...
-
simbazz
aktív tag
Hm ott akkor valami gáz van tényleg. Amikor én váltottam 1800+ paloról 1700+@2400+ tbredre,
látványos volt a 3dm2001 javulás. Eagle GF4 MX440SE 64M (128bit-es első szériás, nem mint a
későbbiek, amik mind 64 bitesek voltak), paloval 4700 pont körül, tbreddel egy ezressel
több. Ha jól emlékszem persze, otthon majd megnézem, el vannak tárolva a resultok :P
Érdemes lenne körülnézni, SiS csipszet driver frissítés is tud csodákat művelni. Catalyst friss? -
Dilikutya
félisten
vegyél gyorsabb VGA-t és akkor lesz több pontod :D a 3DMark nem CPU teszt... próbáltad volna SuperPi-vel vagy PCMarkkal
birom hogy mindenki 3DMarkkal teszteli a gépét, pedig az nem sokat árul el. meg ilyen benchmarkok ugysem jók semmire.
tömörits videót, majd meglátod a különbséget a két proci közt -
PWR
aktív tag
szvsz nem a procival van a gond, a vga nyom a latba inkabb a 3dmarkban
-
pigor
tag
Adva van egy ''gagyi'' ASUS A7S333 alaplap (SiS 745) 512 MB DDR333-as memóriával. Volt benne egy 1800+ Palomino (2000+-ra húzva). Beruháztam az alaplap által támogatott leggyorsabb prociba (2400+ T-Bred - Thorton) és a 3dMark 2001 meg a 2003 sem jelez szinte semmilyen sebbeségnövekedést. Videokari: Gigabyte Radeon 9600 Pro 128 MB.
Nem értem, hol lehet a hiba??? :(((
Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Philips LCD és LED TV-k
- Haditechnika, harcászat
- Vicces képek
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged