- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
Caesarion
aktív tag
A két vinyó elkelt, a 256os sd ram függőben, a többi cucc szabadon várja új gazdáit. UP
-
ocsi19
senior tag
up
-
Caesarion
aktív tag
esti UP.
-
Caesarion
aktív tag
Ave mindenkinek,
Volna néhány apróságom eladásra, mert nekem már nincs rájuk szükségem, ahhoz viszont lustavoltam hogy szépen részletesen utánanázzek mi mennyibe kerül most és kiszámolni a haszáltáság miatti értékcsökkenést ill minusz áfa, szóval lőjjétek be őket ( az is nyugodtan, aki nem kívánja megvenni, cserébe mondjuk küldök vmi mókás linket az emailjére):
Egy P2-es kisgép:
CPU típusa Intel Celeron, 310 MHz (4.5 x 69)
Alaplap neve PCPartner EXB831D/EXB841D/EXB854S/LXB834D/LXB843D/LXB855S / Aristo AM-627EX/LX
Aida32/everest írta ezt, én meg beillesztettem, szóval -ne- okosodjatok
Alaplapi lapkakészlet Intel 82440LX/EX
Rendszer memória 128 MB (PC133 SDRAM)
Videokártya ASUS V3000 Series V2.06 ( 8 MB)
3D gyorsító nVIDIA RIVA128ZX
Hangkártya Creative SB PCI128 (Ensoniq ES1371) Sound Card
Floppy meghajtó GENERIC NEC floppy disk
Egér A4Tech Serial Port Wheel Mouse
Bill. Szabvány soros 101 gombos
Modem Volcano HCF V90 56K Speakerphone PCI Modem
Táp ProTech 200W
Vinyo IBM 20 GB pata ( jelenleg 3 részre partícionálva, ajándék már telepített op.sys. Win98)
Álló gépházas jóöreg billenőkapcsolós gép, megtakarítva a ház a kosztól, belül portalanítva ill. a ventilátorokat is megolajoztam, szóval elfogadható a hangereje. A vinyora külön már volna jelentkező, de én egybe kívánom eladni ha lehet. Ha nem kell senkinek egybe mint miniserver akkor bontom....
Garancia? Hümm, ezeréves kisgép, kitudja milyen terhelést bírna még, szóval a vinyora vállalok 3 hét garanciát, de a többi…
Ár: a gép ára alku tárgya ( grátisz +egér, +bill), de azért nem egy pizza áráért okés?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Samsung SyncMaster 551s
15” colos monitor, nemhasznált ( mert öcsém kapta komplett géppel együtt de azonnal cserélve is lett TFT-re), garanciapapírját még nem találtam meg, de vállalok rá én magam is 3 hetet ( amig meg nem találom a papírját, mert szerintem van neki). Mondjuk a pixelhiba 5 perc alatt kideríthető, ... azért marad a 3 hét saját gariba.
Ár: Pfű, legyen 20k, aztán úgy is alkudozni akartok majd, nem?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
P4-es asztali konfig
Ház Acorp 3 db 5’25” férőhelyes midiház
Táp Codegen 400W
CPU típusa Intel Celeron 4A, 2100 MHz (21 x 100)
Alaplap neve Asus P4S8X (6 PCI, 1 AGP, 3 DIMM)
Alaplapi lapkakészlet SiS 648
Rendszer memória 256 MB (PC2700 DDR SDRAM)
Videokártya NVIDIA GeForce4 MX 460 (64 MB)
Hangkártya C-Media CMI8738/C3DX Audio Device
Floppy meghajtó…………… noname
HDD Maxtor 60 GB,7200 RPM,Ultra-ATA/133 (15/15/30as feloszt, op.sys WinXp)
Mobilrack…………………..Nemkulcsos, egyventis mobilrack --> (lakója most egy Maxtor 40 GB,7200 RPM,Ultra-ATA/133 (1 particio) ami eredetileg nem tartozik az eladni szánt dolgok közé, de ha ragaszkodik a vevő hozzá, akkor oké ez is)
Optikai meghajtó LG CD-RW (HL-DT-ST) GCE-8480B (48x/16x/48x)
Billentyűzet BenQ 101/102 gombos PS/2
Egér A4tech PS/2 Wheel 3D Mouse (model: sww-35)
Hálózati kártya Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC
Azért adom el mert notebookra váltottam, s a pénzzel a bringámat fejleszteném tovább.
De nem árulok zsákbamacskát, néha a gép úgy indul hogy magas hangon sivit fél percet, aztán miután „bemelegedett” a rendszer, akkor abbahagyja és onnantól semmi baj.Instabilitást, egyéb rendellenességet nem produkált, csak mondjuk mikor megnyomtam a bekapcs gombot rendszeresen meglátogattam a hűtőt hogy addig bemelegedjen... A Ventilátorokat (proc, vga, táp) már megtakarítottam ( sűrített levegő, majd wd_40) s ezekután is maradt a hang szóval nemtom mi lehet… én a tápra gyanaxom. Az pedig hogy mikor csinálja, arról végkép nincs rendes statisztika, van mikor egy hétig hangját se hallani van mikor zsinorban 3 bekapcs.kor is eljátsza… de pl külön érdekesség hogy mikor apám vagy a munkatársa itt ült mellettem ők nem hallották míg én ( és az öcsém) igen, szoval …ööö , az is egy lehetőség hogy csak én hallom mert szuperérzékeny a fülem vagy mi? :p
MOD: majd elfelejtettem az SD 256 ram az öcsém gépét tápolja múlt hétvége óta szóval azt vagy visszaveszem vagy a vevő máshonna vesz bele egy-két erősebbet
Ár: na ehhez tényleg a mindennap árlistát látók spec érzékére van szükség
Ezen felül még egy sosem használt LG CD-RW (HL-DT-ST) GCE-8480B (48x/16x/48x) . Igen, ugyanolyan mint ami a gépben van.
A bringás km.óra miatt nem nyitok topicot, egy kis jószívűséggel ezt is hardvernek mondanám... Sigma 800 Topline 2003. Mindösssze kicsomagoltam, s mikor láttam hogy zsinóros igyekeztem ugyanúgy visszacsomagolni. (ajándék vala, de én rádiósat vennék majd..)
Ár: 5500.-
Összekutyultam egy alapszintű honlapot is az eladásra szánt cuccok képeinek.
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest