- Honor 200 Pro - mobilportré
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Légies iPhone halvány színei
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
ZeUS2140
aktív tag
BluEyes: tehát ha jól értem, akkor cask át kell húzni a vez.pult -> képernyő -> másodlagos képernyőre a tvtuner progit és ott fog figyelni? ez nagyon jó dolog!
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Üdv all! -
ZeUS2140
aktív tag
Szia!
Értem, hogy mit mondasz, de pont ezt nem tudom.
Hogy magyarázom el a TV-proginak, hogy ő a másodlagos kimenetre küldje a képet és ne az elsőre.
És hogy magyarázom el a játéknak pl., hogy az elsődlegest használja. Mondjuk alapértelmezett az valszeg' az elsődleges kimenet.
Mondjuk a Vegas-nak el tudom magyarázni (nem nehéz), hogy a másodikra küldje a preview-et az elsődlegesen meg csak a vágórész és a menü legyen. -
ZeUS2140
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Elsa 6600GT-m. Azon ugye van egy VGA és egy DVI. Magyarul 2 kimenetem van. Na most én ezt úgy tudom, hogy a két kimeneten csak ua. az a kép mehet ki. Jól tudom?
Akkor az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetne megoldani, hogy az egyik moncsin a TV, a másikon a gép menjen?
Tudom, hogy külső TV-box-al megoldható, de akkor az a kérdésem, hogy kell egy PCI-os VGA a gépbe, amin a TV-BOX vs egyik moncsi megy? és az XP nem kavar be a 2 VGA kártyán?
Szerintem érthető a kérdés. remélem
Ötleteket várok.
Low-costet, szal' ne menjünk el a 100e-res kérdésig
Üdv all!
Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Légies iPhone halvány színei
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Megújult a PROHARDVER!
- Építő/felújító topik
- Cyberpunk 2077
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest