Samsung B7510 Galaxy Pro - pixelek és gombok

Adatkommunikáció, internet

A Galaxy Pro elsősorban üzleti felhasználásra készült, úgyhogy adatátvitel terén elég jól felszerelték. Van négysávos GSM és kétsávos 3G modul benne, továbbá 7,2 Mbit-es HSDPA is, ám a HSUPA már hiányzik. Kapunk viszont WiFi-t, b/g/n szabványokkal, ahogy illik és a Bluetooth is a legfrissebb, 3.0-s szabványú. A már említett microUSB csatlakozóval ráköthetjük számítógépre, ilyenkor háttértárként is használhatjuk, az akku pedig töltődik róla. Megoszthatjuk a mobilinternetünket is, ezt WiFi hotspot vagy USB módokon tehetjük meg.

Samsung B7510 Galaxy Pro Samsung B7510 Galaxy Pro

A beépített böngésző szokványos, és ahogy már megszoktuk, elég jól használható is. Talán itt üt vissza leginkább az alacsony felbontású és nem multi-touch kijelző. A képernyőre igazított oldalak olvashatatlanok, ami nagyítás után már rendben van, viszont ilyenkor nagyon csúnyák a betűk. Egyébként sebességre teljesen rendben van, kezeli a több ablakot is, ellenben a Flash kimaradt és nem is telepíthető rá, bár a felbontás miatt ez akár még jó is.

Samsung B7510 Galaxy Pro Samsung B7510 Galaxy Pro

A közösségi oldalak függői kicsit csalódhatnak, mivel gyárilag se Facebook, se más kliens nincs, van viszont Social Hub. Egyébként a szinkronizáció megoldott, a hiányzó kliensek meg úgyis leszedhetők a Marketről. Bár a menüben ott a Samsung Apps ikonja, egyelőre meglehetősen szegényes a gyártó saját szoftveráruháza. Bizonyára készüléktől is függő, de a Galaxy Pro esetében összesen négy programot ajánlott fel telepítésre, ezekből három az Angry Birds kiadásai voltak. Furcsa volt továbbá, hogy a Samsung Email és Samsung IM programok nem működtek, igaz, ezzel semmilyen hátrányt nem szenvedünk.

Samsung B7510 Galaxy Pro Samsung B7510 Galaxy Pro

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés