Samsung Wave 533 - billentyűzetes badás

Előszó, tartozékok

Érdekes történet a Samsung bada névre hallgató mobilos platformjáé. A koreai cégóriás sikert sikerre halmoz eladások és bevételek szempontjából, azt pedig viszonylag hamar észrevette, hogy szüksége van egy saját okostelefonos platformra, mert ha nem készítenek maguknak egyet, akkor csak és kizárólag az Androidra és a Windows Phone 7-re támaszkodhatnak, melyek kiváló rendszerek, ám a mögéjük kapcsolat alkalmazásboltok után nem a gyártók kapják meg a pénzt. Így született meg a Samsung bada, mely kezelhetőség és felhasználói élmény szempontjából simán felvette a versenyt konkurenseivel, az ezt használó első készülék (ez lenne az eredeti Samsung Wave) pedig minden kétséget kizárólag az a tavalyi év legjobb mobiltelefonja volt; fém készülékház, bámulatos kijelző, erős hardver, szép formavilág, mindehhez pedig egy elképesztően vonzó árcímke tartozott. És persze tartozik a mai napig is.

Samsung Wave 533 (GT-S5330)
[+]

Egy porszem azonban minden igyekezet ellenére is bekerült a rendszerbe; a Samsung Apps névre hallgató alkalmazásbolt kínálata nagyon-nagyon lassan nőtt. Ez tulajdonképpen várható volt, hiába fogyott ugyanis rendkívül jól a Wave, nyilvánvaló okok miatt közel sem ment el annyi belőle, mint Androidból vagy épp iPhone-ból. A kínálat azért lassan, de biztosan növekszik, amit betudhatunk a fejlesztői versenynek vagy az egyre jobb SDK-nak is, azonban valószínűleg nem ez van a dolog mögött. Csupán annyi történt, hogy egyre több badás készülék került piacra. Jelenleg féltucat modell kapható, a legfrissebb pedig tesztünk tárgya, a Wave 525 QWERTY billentyűzettel felvérzetett variánsa, mely konszolidált külsejével, nagy tudásával, és vonzó árával hívja fel magára a figyelmet. Ez utóbbinak nyilván van oka; cikkünkben ezt keressük.

Samsung Wave 533 (GT-S5330)
[+]

Az XXL GSM-től érkezett masina doboza teljesen átlagos méretű és kinézetű, megtudhatjuk róla a GT-S5330 névre is hallgató modell specifikációját, belsejében pedig hálózati töltőt, adatkábelt és egy 3,5 milliméteres csatlakozóval rendelkező sztereó headsetet is találunk.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés