Motorola XT610 Droid Pro - profi-e a Droid?

Bevezető, tartozékok

Másfél éve egy teljes kiosztású fizikai billentyűzettel szerelt androidos telefon, a Milestone (amely amerikában a Droid névre hallgatott) mentette meg a Motorolát a vészesen közelgő csődtől. Azóta szorgosan gyártják az androidos gépeket, egyre inkább tökéletesítve a recepten: egy év leforgása alatt ez a kombináció (azaz az Android és a QWERTY billentyűzet, az amerikai gyártó dobja piacra a legtöbb efféle masinát) a Motorola védjegyévé vált, az ilyen kvalitásokkal rendelkező készülékeik egytől egyig jól sikerült darabok voltak, szépen is fogynak a piacon.

Motorola XT610 Droid Pro
[+]

Valószínűleg úgy érezték, ezzel már nem tudnak mellélőni, elég a bevált tervet alkalmazni és készen is van a legújabb slágermobil. Sajnos hiba csúszott a gépezetbe: hiába a fizikai billentyűzet, az XT610 Droid Pro nem feltétlenül ugorja meg az amerikai gyártó által igen magasra tett lécet, függetlenül attól, hogy nem egy rossz készülék. De ne rohanjunk ennyire előre, nézzük, mit is kínál a legújabb Droid!

Motorola XT610 Droid Pro
[+]

Az XXL GSM-től kapott készülék egy szép szürke dobozban érkezett, zsúfolásig töltve tartozékokkal. Kapunk egy 2 GB kapacitású microSD kártyát, egy microUSB kábelt, egy hálózati töltőt három különböző fejjel, három használati utasítást és egy sztereó headsetet. Az én csomagom utóbbit nem tartalmazta, így a hangzásról és a minőségről nem tudok nyilatkozni.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés