Foreo Luna fofo - instant Insta megjelenés

Hirdetés

De mi ez?

Konkrétan egy intelligens arctisztító készülék. A svéd tech-beauty, vagy beauty-tech (inkább maradok az utóbbinál, úgyis most találtam ki) fejlesztő termékeihez már volt szerencsénk. Okos szépségápolási kütyüket gyártanak, komoly technológiai és kozmetológiai háttérrel. A Foreo ISSA Play ultrahangos elektromos fogkefe annyira mondjuk nem volt okos, hogy megüsse az ingerküszöböt, de az elv és a technológia kiválóan működik mobilapp nélkül is, bár pont egy fogkefénél kifejezetten hasznos, ha a felhasználót instruálja, vagy noszogatja a holmi, hogy helyesen és rendszeresen használja.


[+]

Az UFO Mini viszont technikailag és okoseszközként is érdekes volt, de mint szépségápolási termék is bizonyított. Fogalmazhatunk úgy is, hogy egyszerűen létszükségletté tudott válni. A napi használatot heti kettőre mérsékelve is ugyanolyan hatásos, az új maszkok pedig egytől-egyig bámulatosak a maguk műfajában. Egyszerűen érezhető (és szemmel látható), hogy a hatóanyag az utolsó szubatomi részecskéig integrálódik és hasznosul, mellesleg remekül működik sk. kutyult kencékkel is. Na, ezt elvileg lehet még fokozni, ha az UFO előtt a Luna arctisztító készülékkel készítjük elő a terepet. A Fofo pedig a legkomplexebb ezek közül, noha messze nem a legdrágább megoldás.

Az elemeket úgy négyszáz használat után kell cserélni.
Az elemeket úgy négyszáz használat után kell cserélni. [+]

A Luna fofo lényege, hogy személyre szabott tisztító/ápoló rutint biztosít a felhasználó saját igényeinek megfelelően, és nyilván nem nekünk kell tudni, hogy mire van szükségünk, egyébként sem biztos, hogy menne. A fofo 24 karátos érzékelői a bőr vezetőképessége és elektromos ellenállása alapján lövi be a sejtszerkezet állapotát, ami így kissé professzionálisabban hangzik, mint amilyen valójában. Egyszerűen felméri, hogy mennyi víz van a sejtekben és milyen mértékű szennyeződés a bőrfelületen. Ami az arcápolásnál, de minimum a tisztításnál a lényeg. A szép bőr mindenekelőtt és elsősorban tiszta és leginkább hidratált. Pont. A fofo meg pont ezt nézi.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

 • Kapcsolódó cégek:
 • FOREO

Azóta történt

 • Okosabb lett a Foreo Luna

  A svéd tech-beauty cég arctisztítójának új generációja mutatkozott be, amit már teljes mértékben az applikáció vezérel.

 • A Foreo Luna mini is megújult

  A gyártó legnépszerűbb arctisztítójának új generációja is okosabb lett, a Luna mini 3-at már alkalmazással vezérelhetjük.

 • Foreo Luna 3 - arccal előre

  A Foreo prémium arctisztítójának új generációja már komplexebb, professzionális és személyre szabható szépségápolási rutint kínál továbbra is körülbelül napi három percben.

 • Működés közben a kínai e-kereskedelmi törvény

  Kínában új jogszabályokat vezettek be a szellemi tulajdon védelmének érdekében, ami 3 millió jüan kártérítést jelent a Foreónak.

Előzmények

 • Karácsonyi telefonajánló 2018

  Hagyományosan december első hetében tekintjük át a kínálatot, ami egyrészt tippeket adhat, ha valaki mobilt ajándékozna, másrészt egyfajta éves körképnek is felfogható.

 • Xiaomi Mijia fogkefe - igen, leteszteltük

  Nem gyakori, hogy egy okostelefongyártó fogkefét dob piacra, de a Xiaomi megtette, az eszköz pedig kommunikál is az okostelefonokkal. Megnéztük, hogy miért és hogyan.

 • Foreo ISSA Play - fogas kérdés

  A svédek ultrahang alapú fogkefét is gyártanak okos és kevésbé okos, eszközökkel nem társalkodó kivitelben.

 • Foreo UFO mini - szuper és szónikus

  A svéd Foreo UFO mini készüléke egy okos arcápolási eszköz, ami a professzionális technológiát és a mindennapi használhatóságot kombinálja. Elképesztő hatásfokkal.

Hirdetés