Egyre több okos szépségápolási termék mutatkozik be

Az idei CES-en feltűnően sok szépségápolási megoldást mutattak be, de a Comper SkinEnergy-ből augusztusra már megvásárolható termék lesz.

Hirdetés

A Comperrel először az idei CES-en találkoztunk a tonnaszámra kiállított beauty-tech projekt egyikeként. A gyártó azt a vonalat követi, ami a professzionális eszközöket és technológiákat igyekszik otthoni használatra is elérhetővé tenni, mint mondjuk a Foreo. A Smarkin és a SkinEnergy már akkor is izgalmasnak tűnt. Persze nem azért, mert a rádiófrekvencia vagy a galvánáram olyan forradalmi lenne, de jellemzően nem aprócska, otthoni használatra szánt okoseszköz formájában ismerjük.


[+]

A Comper múlt szerdán indította el a CES-en bemutatott SkinEnergy Kickstarter kampányát és mindössze tizenöt óra alatt elérte a célkitűzést, úgyhogy a termék elvileg augusztusban már piacra is kerül. A kifejezetten kompakt eszközhöz tartozik egy társalkalmazás, ami egyéni paraméterek és preferenciák alapján alakítja ki a megfelelő rutint, a készülék pedig elvégzi az előírt kezelést.

A SkinEnergy galvánárammal egyrészt negatív, pozitív és váltott pólusú ionos szerkezetű hatóanyagokat juttat a bőrbe (iontoforézis), másrészt stimulálja az izmokat, amit melegítés, mikrorezonancia és vörös LED fény (630 nm és 850nm) egészít ki. Ez teljesen jól hangzik, a technológiát nem csak a szépségipar, de az orvostudomány is használja hatóanyagbevitelre, gyulladáscsökkentésre és fájdalomcsillapításra. A SkinEnergy jelenleg még elérhető a kampányban 149 dollárért, és úgy tűnik, a későbbiekben 299 dolláros áron szándékoznak forgalmazni. A gyártó egyébként nem felejtette el jelezni, hogy férfiaknak ugyanúgy ajánlja a terméket, mint a szépségápolásra általában kissé fogékonyabb hölgyeknek.

Azóta történt

  • UFO támadás Svédország felől

    A Foreo két perces komplex arckezelő készülékének új generációja mutatkozott be. A koncepció maradt, a működés viszont hatékonyabb és sokrétűbb lett.

  • Foreo UFO 2 - ki a LEDszebb a vidéken

    A Foreo két perces komplex arckezelő készülékének új generációja mindent tud, amit az elődmodell, viszont hatékonyabb, intenzívebb és teljes spektrumú fényterápiával egészítették ki.

  • Foreo Luna 3 Plus - arcra fel!

    Van mikrorezonancia, ultrahang, mikroáram és termoterápia, belefér egy készülékbe? Fogd meg a söröm!

Előzmények

  • Foreo UFO mini - szuper és szónikus

    A svéd Foreo UFO mini készüléke egy okos arcápolási eszköz, ami a professzionális technológiát és a mindennapi használhatóságot kombinálja. Elképesztő hatásfokkal.

Hirdetés