Új all-in-one készüléket mutatott be a Foreo

A svédek a Luna 3 arctisztítót turbózták fel melegítő és mikroáram funkcióval.

A Foreonak már egész szép portfóliója van okos otthoni arckezelő és tisztító eszközökből, amihez a Luna 3 Plus csatlakozott. "Az alapos tisztítás a hatékony bőrápolás első és legfontosabb lépése." Ezt speciel a Foreo svájci bőrápolási részlegéről Chris Luckham mondta, noha ehhez nem kell szakembernek lenni, tippre bármelyik jobb képességű óvodás is erre a következtetésre jutna. A Luna 3 hatékonynak bizonyult tisztításban (a férfiak számára fejlesztett verzió is), a Foreo Bear pedig az arc szövetstruktúrájának javításában, míg az UFO többek között hővel is igyekszik bepasszírozni a hatóanyagot a júzer arcába.


[+]

Na, a Luna 3 Plus ezt a három funkciót integrálja egy készülékbe. A már ismert tisztítófejet nyolc hőpont egészíti ki, ezek maximum 55 fokos hőmérsékletre melegednek fel, ami segít hatékonyabban eltávolítani a szennyeződéseket, kitisztítani a pórusokat és előkészíteni a bőrt a hatóanyagok befogadására. (Pont ez volt anno a gőzölés célja is.)

Luna 3 Plus normál bőrreLuna 3 Plus normál bőrre Luna 3 Plus normál bőrre [+]

A rezgés intenzitását 1-től 16-ig szabályozhatjuk, ahogy a masszázsfunkció esetében is, csak itt a hullámvonalakkal kialakított felületet két, apró, félgömb alakú elektróda egészíti ki, amelyek a Foreo Bear mikroáram technológiáját integrálják a kezelésbe. A mikroáram intenzitását egy 1-10-ig terjedő skálán módosíthatjuk, de vannak előre definiált programok is, célzottan az arc egyes területeire. Ezekhez szükség lesz a készülékre, a hőhatással kombinált tisztításhoz viszont az első beállítást követően nem. Csak, ha módosítani akarjuk a paramétereket.

Luna 3 Plus érzékeny bőrreLuna 3 Plus érzékeny bőrre Luna 3 Plus érzékeny bőrre [+]

A Luna 3 Plus kétféle kialakításban érhető el, a pink normál bőrre, a levendula színű pedig érzékeny bőrre ajánlott, úgyhogy ne szín alapján válasszunk, mert eltérő a szilikonsörték struktúrája. A Foreo majdnem mindenegyben (fényterápia ugye nincs) készüléke a gyártó hivatalos webshopjában és több hazai szépségápolási termékeket forgalmazó viszonteladónál is beszerezhető 89.390 forintos áron. A teszt készül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • FOREO

Azóta történt

Előzmények

  • Foreo Luna 3 Men - nem csak színcsere

    Változatlan külső mögött állítólag rengeteg fejlesztői munkaóra áll, mire férfiaknak szánt termékké vált a Luna 3. Nagyon hosszú, ám igen szubjektív tesztnek vetettük alá.

  • Foreo UFO 2 - ki a LEDszebb a vidéken

    A Foreo két perces komplex arckezelő készülékének új generációja mindent tud, amit az elődmodell, viszont hatékonyabb, intenzívebb és teljes spektrumú fényterápiával egészítették ki.

  • Foreo Luna 3 - arccal előre

    A Foreo prémium arctisztítójának új generációja már komplexebb, professzionális és személyre szabható szépségápolási rutint kínál továbbra is körülbelül napi három percben.

Hirdetés