Foreo Bear - a medve nem játék

A svéd gyártó új szépségápolási eszköze kompakt és biztonságos formában teszi lehetővé a mikroáram alkalmazását, amit a megszokott ultrahangos technológia és remek termékdizájn egészít ki. És nem azért okos, mert van hozzá app.

Alkalmazás, felhasználói élmény, eredmények

Az első használat előtt teljesen fel kell tölteni az eszközt és regisztrálni a Foreo for You alkalmazásban (Android, iOS). Az intenzitást és a T-Sonic rásegítést is itt tudjuk beállítani, de a továbbiakban nem lesz feltétlenül szükség a csatlakoztatott telefon és az app használatára, mivel a beállítások szinkronizálódnak. Az alkalmazás egyelőre egy arckezelési rutint kínál, de a későbbiekben frissítéssel érkeznek még további programok.

[+]

Hirdetés

Az első használat után már nem kell az appal vacakolni, a készülék gombnyomásra indul, az intenzitást is szabályozhatjuk, az alapprogram pedig három perc. Az appal indított kezelés egyébként eltérő rezgésszámot és áramerősséget kínál az arc különböző területeire, én viszont jobban kedvelem az alapprogramot, így azt használom napi egyszer. Érdemes egyébként reggel vagy egy-egy fontosabb esemény előtt alkalmazni, mivel az eredmény azonnal érezhető és főleg látható. Ha éppen nem kell semmilyen alkalomból ragyogni, természetesen este is bevethetjük, alvás közben úgyis fokozott az izomregeneráció.

LoL- Nem is maxon használtam.

Én áramérzetet nem tapasztaltam, de a homlokon és az arc szélei felé azért érezhető a feszültség, szárazabb, kevésbé hidratált vagy kontaktgéllel nem fedett területen (hajvonal például) meg tud csípni, de ez egyáltalán nem fájdalmas, még csak kellemetlennek sem mondanám. Elsőre kicsit furcsa ugyan, de semmiképpen nem kellemetlen. A kezelés után (nekem ehhez kétszer három perc kell) ugyanolyan kellemes bizsergést és jóleső fáradtságot érzünk az izmokban, mint bármilyen edzés után, a kontúrok feszesebbek, az arc megemelkedik, a bőr egységessé válik, eltűnnek az apró foltok és vonalak és kap egyfajta ragyogó tónust. Úgynevezett mikroáram-glow. Tényleg, nem kamu.

[+]

A hatás nagyjából fél, egy napig tart, kinek meddig (C-vitamin bevitel, hidratáció, miegymás), személy szerint a gyulladások és kipirosodás teljes megszűnését is tapasztaltam, valamint a sebgyógyulás drasztikus felgyorsulását. Mondjuk a hatásmechanizmust figyelembe véve ez egyáltalán nem meglepő, csak nem ezzel reklámozzák. Az ideális bőrállapot kialakulásában valószínűleg szerepet játszott az egy hónappal ezelőtti, nem kicsit fájdalmas, de nálam működő, konkrétan durván invazív kezelés (tűs mezoterápia) is, de tény, hogy majdnem három hét Bear használattal kiegészítve sehol egy pattanás, dehidratált terület és olyan helyeken is lett újra arcom, ahonnan aggasztóan fogyni kezdett. Úgy nyolc év vissza az időben. Plusz a ragyogás, amit még a férfi kollégák és a közértes néni is észrevételez.


[+]

A Foreo Bear és Bear Mini (teljesítményben és hatásmechanizmusban nincs különbség a két eszköz között) egyrészt erősebb, mint a konkurens mikroárammal dolgozó eszközök (egységnyi idő alatt, körülbelül 335 mikroamper áramerősség mellett több impulzust produkál), másrészt a bőr természetes ellenállásának megfelelő adaptív áramerősségszabályozással (marketingnevén AntiShock System) mindig optimális paraméterekkel dolgozik, ami kizárja, hogy kontraproduktív vagy akár csak kellemetlen élmény legyen a kezelés. Harmadrészt ismét egy tudományosan igazolt és egyértelműen alátámasztott technológiát implementál, amit az orvosi felhasználást követően a kozmetológia vett át, a Foreo pedig megoldotta, hogy úgy nézzen ki, mint egy rózsaszín macifej és otthon is biztonságosan és könnyen használható legyen. A hatékonyság egyetlen kezelés után sem kérdéses, hosszabb távon pedig kétségbevonhatatlan előnyöket biztosít. A készülék használata valóban feszesebb kontúrokat, simább és ragyogó bőrt eredményez bármilyen hatóanyag nélkül. A transzkután elektromos idegstimulációval (TENS) ellentétben viszont nem áll fenn a hozzászokás veszélye, ráadásul meghatározott áramerősség (6-800 mikroamper) felett pedig nem érvényesül a sejtregeneráló hatás. A rezonancia és az ultrahang viszont optimalizálja és maximalizálja a hatóanyagok abszorpcióját, amennyiben a viszkózus, vízbázisú vezető közeget ilyenekkel dúsítjuk. A sima ultrahanggél helyett használható bármilyen, tetszőleges összetételű formula, akár a Foreo UFO maszkjai is vagy a kedvenc, nem olajos hidratálónk. Egy lényegesen drágább és nem fájdalom- és kényelmetlenségmentes COG-szálas bioliftinget lazán el lehet odázni úgy öt-nyolc évvel, további befektetésre (krémek, hatóanyagok, miegymás) a készülék eredményességének biztosításához nincsen szükség, ha úgy tetszik, a legegyszerűbb kontaktgél mellett is garantált az eredmény. De ha már van mikrorezonancia és ultrahangos bevitel, érdemes kimaxolni a Bear és Bear Mini képességeit. A 300 eurós, körülbelül 100 ezer forintos összeg ebben a műfajban nem kirívó, a legtöbb mikroárammal dolgozó eszköz ennyibe kerül, viszont a Bear hatékonyabb, testreszabhatóbb, egyébként kompaktabb és esztétikusabb is, mint a konkurens gyártók megoldásai. Plusz ultrahangos hatóanyagbevitel. A Bear és Bear mini egyértelműen erősen ajánlott. És jelentős mennyiségű C-vitaminnal kiegészíteni is. Segít a kollagénszintézisben (is).

Foreo Bear

AliceWake

Zitának és Bognak ez úton is köszönöm a szuper képeket!

  • Kapcsolódó cégek:
  • FOREO

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés