Hirdetés

Foreo Luna 3 Men - nem csak színcsere

Változatlan külső mögött állítólag rengeteg fejlesztői munkaóra áll, mire férfiaknak szánt termékké vált a Luna 3. Nagyon hosszú, ám igen szubjektív tesztnek vetettük alá.

Hirdetés

Arctisztító férfiaknak

Tözsolvasóinknak biztosan nem lesz újdonság, hogy egy szépségápolási terméket tesztelünk itt az oldalon, AliceWake kollegina ugyanis bőséges háttértudással és tapasztalattal szemléli ezt a kategóriát, és bizony nagyon gyakran büszkélkedik azzal, hogy mennyire szép eredményt tudott egyik-másik újdonsággal elérni. Cikkei nyomán szinte egész biztos, hogy sok férfitársam ajándékvásárlása könnyebb lett a tech-beauty útvesztőjében, és abban sem kételkedek, hogy ha valaki alaposan elolvasta ezeket az anyagokat, akkor az ajándék átadása mellé nagyon alapos háttérmagyarázattal is tudott szolgálni a működésükről. Volt azonban egy szépségápolási kütyü, amivel kapcsolatban csak az lehetett biztos, hogy nem ő veszi kezelésbe, ez pedig a Foreo Luna 3 Men volt.


[+]

A sima Luna 3 egyébként már bő egy éve járt nálunk, és az alapokat akkor is elmondtuk róla: ez kvázi egy arctisztító és egy ránctalanító eszköz egyben, ami a benne lévő ultrahangos motor segítségével az elképzeltnél jóval komolyabb hatásfokkal juttat hatóanyagot a bőr szemmel nem látható rétegeibe is. Az ultrahanggal porlasztott víz kiváló tisztító, a hatóanyagok effektívebb hasznosulását pedig az ultrahang mellett már az is segíti, hogy a kevesebb akadály (szennyeződés, elhalt hámsejt, vízhiány) áll az útjukban. A Foreo saját arclemosója egy általános, hidratáló hatású tisztító krém, de ha egyedi igényeink vannak (bőrproblémák kezelése, hidratálás, ráctalanítás), kérdezzünk rá szakembernél, hogy melyik termék lenne a megfelelő. Nekem úgy tűnik, ez valószínűleg két dolog lesz, egy tisztító és egy olyan anyag, amit a masszázsfunkcióval tudunk hasznosítani tisztítás után.


[+]

Itt álljunk meg egy pillanatra: elképzelhető, hogy sokaknak furcsán hangzik, hogy egy férfinak bizony egy idő után lesz kedvenc tisztítója, esetleg arckréme, és tény, hogy a teszt előtt az én arcomon sem járt soha efféle kence, azt viszont már relatív szerény élettapasztalat után is tudom magamról, hogy bár még 5 éve is elképzelhetetlennek tartottam, hogy a dezodorok világán túllépjek, most meg különféle alkalmakra összesen nyolcféle parfüm áll a polcomon, és egyáltalán nem érzem, hogy ez a férfiasságom rovására ment volna, sőt. Úgyhogy tapasztalatlanként, idegenként, de nagy nyitottsággal álltam az ökoszisztémához, és szerencsére a gyártótól nem csak a termék csomagolásában lévő néhány milliliternyi mintát kaptam a próbához, hanem egy rendes tubust is a gyártó által ajánlott és felcímkézett fajtából. Azóta pedig most már több mint két hónap telt el, így valamennyire komplex felhasználói élményről tudok beszámolni, ha már összehasonlítási alapoknak teljes híján voltam.


[+]

A személyes kiindulópontom nem volt túl jó, sok tiniéven át voltam masszívan pattanásos, ezekből néhány emlékfolt a mai napig megmaradt, ezen kívül láthatóan tág pórusaim vannak, rendre felbukkannak a mitesszerek is, eltávolítás után pedig sokig hagynak maguk után vörös foltot, és bizony a szemeim alatt lévő terület sem csak akkor karikás, ha épp nagyon keveset aludtam előző éjjel: esélyes, hogy nem csak a szakállam miatt szoktak bőven idősebbnek nézi a koromnál.


[+]

Egyértelmű, hogy ezen problémák mindegyikére a férfiaknak szánt Luna 3 sem nyújt megoldást, az viszont az első pillanattól kezdve biztos, hogy én nagyon más szemmel tudok megközelíteni egy ilyen eszközt, mint egy hölgy, aki az arcápolásra a kezdetek óta figyel. Én nyilván nem veszem észre, hogy a sminklemosó után még a továbbiakban mennyit tud lehozni rólam a Luna, hiszen ilyen szerekkel nem élek, olyan speciális képességem viszont van, hogy autószerelés vagy egyéb koszolós munka során mindig a folyamat kellős közepén kezd el viszketni az arcom, és rendre engedek is a kísértésnek, így aztán az efféle munkák után sokáig marad piszkos az a terület, ahol egy közepes arcmosás nem tud elég jól megtisztítani. Éppen ezért nagyon tetszik, hogy változatos szennyeződések (dirt, oil az angol termékoldal szerint) eltávolítására is ajánlják a Luna 3 férfi változatát, tehát szinte biztos, hogy nem csak a hozzám hasonló, munkájukat jellemzően egy irodában vagy egy számítógép előtt töltő társaimra gondoltak a fejlesztésnél.


[+]

Mindjárt áttérünk a gyakorlati tapasztalatokra, de először villámgyorsan nézzük át a kütyü általános kialakítását, illetve a hozzá tartozó alkalmazást, ami egyébként pontosan ugyanaz, mint amiket a női változatban is kapunk. A Luna 3 ebben a fekete színben egyáltalán nem feltűnő jelenség, és azt megállapítottuk, hogy az alapvetően ugyanazt kétoldalas (egyik fele tisztít, másik fele masszíroz) kialakítást kapjuk, mint a női változatnál, ám míg azt háromféle arcbőrtípushoz külön sörtézettséggel lehet választani, addig itt egy opciónk van, ami a fejlesztőcsapat szerint egy negyedik változat.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

 • Kapcsolódó cégek:
 • FOREO

Azóta történt

Előzmények

 • Foreo UFO 2 - ki a LEDszebb a vidéken

  A Foreo két perces komplex arckezelő készülékének új generációja mindent tud, amit az elődmodell, viszont hatékonyabb, intenzívebb és teljes spektrumú fényterápiával egészítették ki.

 • Foreo Luna 3 - arccal előre

  A Foreo prémium arctisztítójának új generációja már komplexebb, professzionális és személyre szabható szépségápolási rutint kínál továbbra is körülbelül napi három percben.

 • Foreo Luna fofo - instant Insta megjelenés

  A svédek nagyon okos okosarctisztítója nem okozott csalódást, praktikus és hatékony szépségápolási kütyü. Nem csak csajoknak.

Hirdetés