Hirdetés

Foreo Luna 3 - arccal előre

A Foreo prémium arctisztítójának új generációja már komplexebb, professzionális és személyre szabható szépségápolási rutint kínál továbbra is körülbelül napi három percben.

Hirdetés

Mitől okos egy arctisztító?

Per definitionem attól, hogy képes kommunikálni a hozzá tartozó applikációval, ami tetszőleges androidos vagy iOS-es eszközön fut, és legalább valamilyen szinten személyre szabható a működése. A svédek első okos-arctisztítója a Foreo Luna Fofo volt, ami 24 karátos arany érzékelőkkel a bőr vezetőképessége és elektromos ellenállása alapján lőtte be a sejtszerkezet állapotát (egyszerűen felmérte, hogy mennyi víz van a sejtekben és milyen mértékű szennyeződés a bőrfelületen), majd ennek megfelelően határozta meg az arctisztításhoz szükséges időt és intenzitást.

Fogalmam sincs, miért az edzésre húzzák a marketinget, de biztos ez a trend mostanában.
Fogalmam sincs, miért az edzésre húzzák a marketinget, de biztos ez a trend mostanában. [+]

A Fofo esetében viszont az algoritmus által kialakított rutin módosítására nem volt, vagyis nincsen lehetőség és univerzális (minden bőrtípushoz megfelelő) kialakítással bír. Ezzel együtt láthatóan és érezhetően nagyon jó hatással van az arcbőr állapotára viszonylag rövid (egy-két hét) használat után is. Szerettük. De ha valaki szabályozható intenzitásra vágyott, el kellett engednie a testreszabhatóságot és választhatta a Luna 2-t. Cserébe tisztítófej másik oldalán masszázshoz kialakított felület is van, előre programozott ránctalanító kezeléssel. (Amúgy a picike Luna Go-ban is, csak ott meg az intenzitás nem variálható, a Luna mini 2 meg nem masszíroz.)


[+]

A Luna 3 ezeket a variációs lehetőségeket (intenzitás és időtartam testreszabhatósága és anti-aging) integrálja egyetlen készülékbe, amit a Foreo for You (Android; iOS) appban kezelhetünk. Az előző generációval ellentétben viszont már nem kizárólag egy sztenderd egy perces tisztító és egy szintén egy perces anti-aging kezelés közül választhatunk. Már azon kívül, hogy nyilván egy csomót finomítottak a hipoallergén, orvosi minőségű szilikonból fröccsöntött holmi kialakításán; 30%-kal hosszabb és 25%-kal puhább szilikonsörték, ilyesmi. A színek az egyes bőrtípusoknak megfelelő kialakítást jelzik: a pink normál, a kék kevert, a lila pedig érzékeny bőrre optimalizált.

A készülék továbbra is Bluetooth-on csatlakozik a telefonhoz/tablethez (azt viszont még mindig nem értem, ehhez miért kell aktív helymeghatározás is), ahol 16 különböző erősségi fokozat közül választhatunk 60 és 120 másodperc közötti időtartam mellett. A Luna mini 3 is ezt tudja, de univerzális kialakítású (bármelyik színt választhatjuk, tetszés szerint), csak 12 fokozatban állítható az intenzitás és nincs masszázsfelület. Ennek megfelelően valamivel olcsóbb is. Meg ugye kisebb, de ennek gyakorlati hátránya a tisztítás során nem hiszem, hogy van. Sőt, biztos, hogy nincs. A Fofo is kompakt, mégis remekül teljesített.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

 • Kapcsolódó cégek:
 • FOREO

Azóta történt

Előzmények

 • A Foreo Luna mini is megújult

  A gyártó legnépszerűbb arctisztítójának új generációja is okosabb lett, a Luna mini 3-at már alkalmazással vezérelhetjük.

 • Okosabb lett a Foreo Luna

  A svéd tech-beauty cég arctisztítójának új generációja mutatkozott be, amit már teljes mértékben az applikáció vezérel.

 • Foreo Luna fofo - instant Insta megjelenés

  A svédek nagyon okos okosarctisztítója nem okozott csalódást, praktikus és hatékony szépségápolási kütyü. Nem csak csajoknak.

 • Karácsonyi telefonajánló 2018

  Hagyományosan december első hetében tekintjük át a kínálatot, ami egyrészt tippeket adhat, ha valaki mobilt ajándékozna, másrészt egyfajta éves körképnek is felfogható.

Hirdetés