Foreo Bear - a medve nem játék

A svéd gyártó új szépségápolási eszköze kompakt és biztonságos formában teszi lehetővé a mikroáram alkalmazását, amit a megszokott ultrahangos technológia és remek termékdizájn egészít ki. És nem azért okos, mert van hozzá app.

Hirdetés

Kialakítás, javallat

A Foreo Bear és Bear Mini kialakítása koncepcionálisan megegyezik, viszont a kisebb (57 x 56 x 32 mm), pink és levendula színben választható modell csak három intenzitási szintet tud és rövidebb, célzott kezelésekre (szemkörnyék, száj) optimális, míg a nagyobb (64 x 79 x 39 mm, 90 gr), csak fukszia színben elérhető Bear ergonómiailag az arc és nyak nagyobb izmaihoz illeszkedik. Nem mintha egyébként a Beart ne lehetne szemkörnyéken és az ajkak környékén használni.


[+]

A készülék a két, krómozott cinkötvözetből álló félgömb alakú elektródáról kapta a nevét, tényleg olyan, mint a macifül. A nem porózus, hipoallergén orvosi szilikon test ovális, lapított formája kényelmes és stabil fogást biztosít, a készülék ergonómiája és az anyagminőség szokás szerint kitűnő. Az 520 mAh-s akkumulátort egyedi csatlakozófelületen tölthetjük, ehhez rövid, USB-A portban végződő kábelt kapunk. A teljes feltöltés 90 percet vesz igénybe, az üzemidő pedig három hónap a javasolt napi egyszeri használattal. A Foreo egyébként sosem méri el az üzemidőt, még az elemmel működő kütyük is pont addig mennek, amíg ígérik.

A készüléken egyetlen multifunkcionális gomb található, ezzel tudjuk bekapcsolni, szabályozni az intenzitást és kikapcsolni a készüléket, illetve a T-Sonic funkciót. De ilyet ugyan miért tennénk? A gomb alatt a Mackó esetében öt, míg a mini Mackó esetében három indikátor LED jelzi az intenzitást, használat közben a megfelelő illeszkedést az archoz pedig a bekapcsológomb háttérvilágításának kialvása. A szokásos dobozkában egyébként találunk még egy kis tartóállványt (megáll anélkül is amúgy), egy hordozó szütyőt, és egy 2 ml-es termékmintát a Serum Serum Serum-ból.

A készüléket kizárólag víz alapú, magas viszkozitású, olajmentes vezető géllel szabad használni, ami technikailag bármilyen, tök alap, de nagy tisztaságú ultrahang zselé is lehet. A Mackó használatához konkrét hatóanyagra tulajdonképpen nincsen szükség, a kívánt hatást anélkül is biztosítja (ezt később nyilván kifejtjük), ártani persze nem árt. És ha már van ultrahangos rásegítés, miért ne éljünk a lehetőséggel. Bármilyen tetszőleges hatóanyagtartalmú vízbázisú szérum, gélkrém vagy maszk működik, többek között a Foreo UFO saját maszkjai is. Nyugodtan ráküldhetjük a Beart a fejünkre az UFO után, sőt.


[+]

Mit csinál a Bear papíron? Feszesíti és kisimítja az arcbőrt, tónusosabbá teszi és megemeli az arcot, ezáltal hangsúlyosabbá válnak a kontúrok (állkapocscsont, járomcsont, szemöldökcsont), megnöveli a kollagén és elasztintermelést, csökkenti a finom vonalak és ráncok láthatóságát, fokozza a keringést, gyulladáscsökkentő, növeli a sejtaktivitást és csökkenti a puffadtságot és ödémákat. Nagy szavak ezek, de valójában a Bear által alkalmazott technológia puszta fizikai és biológiai törvényszerűségek miatt valóban ezt teszi. Mellékhatások nincsenek, kontraindikáció (ellenjavallat) pedig alig van, pusztán olyan evidenciák, amelyek bármilyen egyéb arckezelést is kizárnak. Ilyen a nyílt (értsd: vérző, eleven) seb, a fertőző bőrbetegség (például herpes simplex), lázas állapot, az ideggyulladás, az trigeminus neuralgia (arcidegzsába), erősen gyulladt aknés bőr, illetve beültetett szívritmus-szabályozó vagy fémimplantátum.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • FOREO

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés