- Yettel topik
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
gregor.zolii
újonc
Köszönöm a választ!
Sajnos tegnap a reseteléssel kezdtem az egész ügyködésemet - igaz nem mentettem ki előtte semmit, de a szerződésemen rajta volt a felhasználónév és jelszó, így működésre tudtam bírni a netet kis idő elteltével. Ezután működött kb. másfél órát, azóta ugyanúgy semmi.. -
ypton
csendes tag
-
zsozsoooooo
tag
carma217-nek akartam válaszolni, csak melléklikk volt, bocs.
Ahoy!
Én is szeretném kivülről elérni. A ping megy ha kikapcsolom a tűzfal belállításoknal a blokkolást.
De hogy a 80as port odataláljon, nem sikerült beállítani.
Csináltam port forwardot (barhonnan 80as portról a 191.168.1.254:80 -ra) , nem ment így se a remote control.
Ha van megoldásod , írd már le, köszi! -
Tiger38
csendes tag
Gondoltam, hogy megoldást találok az általad megadott linken. Sajnos egy blogos oldalra irányítottál, ahol semminemű tájékoztatás nem volt a hibrid (router/modem) beállítására. Gondolj bele, ha neked lenne problémád, amit meg szeretnél oldani, valaki elküld egy kamcsatkai honlapra, a "megoldást itt találod" megjegyzéssel, a linket az "itt" alatt rejtetted el. Nem volt szép tőled. Vagy segítesz, vagy egyáltalán nem szólalsz meg, és nem lopod el más idejét.
-
carma217
csendes tag
Szia, végképp nem értem a dolgot.
Ha a böngészőből próbálom kintről elérni, akkor semmi. Ping-re nem jön időben válasz.
DE ha beírom a p*****.dyndns.info:58000 akkor ezt dobja vissza: "http://p*****.dyndns.info:58000 felhasználónevet és jelszót kér. A webhely üzenete: „cpe@zte.com”"
Ez a gondom igazából. Egyszerűen fel nem fogom simán miért nem érem el. Az 58000-es porton a szolgáltató matathat távolról. Ha ezen a porton elérem a routert, akkor simán miért nem???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nyaralás topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Quadro FX 570 eladó
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest