- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz bubus66 #6300 üzenetére
Csak az SD kártya adta be neki a kulcsot.
(#6291) Adamyno
Majd ha lesz forrásunk, akkor rá tudunk nézni.
(#6290) zerdelyi
Inkább tegyél fel másik launchert, a gyári az 2d-s, de nagyon akad-laggol, semmire sem jó.
(#6293) maxim01
Ehhez tedd fel a SkaTe_v2-es romot.
[ Szerkesztve ]
-
skidrowkill
aktív tag
VM heap size-nál mi a maxx amit be lehet állítani??
32??iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
-
-
maxim01
aktív tag
(#6301) kelzsoca
Fel is raknám, de tök kezdő vagyok android ügyben és ami le van írva a telepítésről az nekem kínai... Tuti elrontanék valamit...[ Szerkesztve ]
Iphone 6, Samsung Galaxy S3, Google Nexus7
-
bubus66
nagyúr
válasz maxim01 #6306 üzenetére
(#6306) maxim01
Szia pedig magyarul van le írva meg lehet érteni. Mindenki így kezdte, csak utána nézet.!! Valamint olvasgatott.
(#6307) Zsolt_72
Bocsi csak mire befejeztem meg írtad neki,de amit írtál az igaz mindenki kezdőként kezdte.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz bubus66 #6305 üzenetére
(#6305) bubus66
Hapci egér állítsd már le magad velem kapcsolatba légyszíves
Tudod ahogy szoktad írni ! Nem neked írtam Te ne válaszolj (én nem foglalkozom az írásaiddal Te se tedd ) ...és köszönöm, hogy nem válaszolsz
még olvasni sem tudsz vagy értelmezni az írást
"Oké bocsi csak azért mert egypárszor irt be a Romokkal kapcsolatban, másnak semmi problémája nem volt Őneki mindennel."
ZTE-Skate; SkaTe_v2 by kelzsoca; T-Mobile Hu
-
maxim01
aktív tag
(#6308) bubus66
Olvasgatok én... de egyenlőre kínai! azért köszi a biztatást!
[ Szerkesztve ]
-
Adamyno
tag
-
snecizero
senior tag
Sziasztok.
Úgy volt ,hogy eladom a ZTE Skate tárcsámat. De nem úgy alakult ezért maradok veletek. És azt hiszem nem is nagyon fogom én ezt az eladást erőltetni.Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
kelzsoca
félisten
Kiegészítő csomagok elkészítve: katt
-
snecizero
senior tag
Van e lehetôség a lehúzható függönyös részbe rakni ikont .....?
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
Adamyno
tag
Úgy látom, hogy a system partíció 200MB, és csak 63% van kihasználva. Elég nagy pazarlás
A data meg csak 162.5MB
Imádkozzunk testvéreim, hogy eljöjjön a megváltó és hozon nekünk partícionálási lehetőséget
- Indítsd újra a gépedet! - Az egészet? - Nem, a felét...
-
kelzsoca
félisten
a Beállításokban az ikonokat nem tudod szinesebbé tenni ? mint pl egy htc sensen?
Ahhoz olyan színes téma is kell ám, különben papagáj lesz az egész
vagy esetleg háttért állítani mint az xperia sorozatokon van ?
Ezt majd meg kell nézni, nem ígérem.
(#6321) Drbonci
Miért milyen romba vagy témába szeretnéd még látni?
(#6322) mrskatejoe
(#6324) Adamyno
Már van ilyen megoldás, nem is egy, azért azt ne felejtsd el, hogy veszélyes művelet, 1 pillanat, és volt telefon<->nincs telefon
(#6323) snecizero
Nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Adamyno
tag
hm... ez érdekes. Haveromnál és nálam se működik a Blue Theme.
-- Installing: /sdcard/SkaTe_blue_theme.zip
Finfing update package...
Opening update package...
Installing update...
Installation aborted.Ezt írja ki nálam is, és nála is. Vajon mi lehet a baj? SkaTe_V2 ROM van fent.
CWM-4.0.1.4- Indítsd újra a gépedet! - Az egészet? - Nem, a felét...
-
xtr3m3
tag
sziasztok
az uj v2 es romban talalhato az Extra beallitas -> orajel szabalyozas es itt ki lehet pipalni az inditas rendszerrel.
kerdesem alapertelmezettekent hogy mukodik a cpu? Az itt beirt ertekek csak akkor aktivalodnak ha ezt kipipalom erdemes ezt beallitani vagy alapbol ha nincs terhelve a cpu, akkor kisebb orajelre valt.xtr3m3
-
storm3
senior tag
Egy SD-kártya mitől 'romolhat' el? Olvastam már,hogy több ember jelezte ezt a problémát,és tegnap óta én is ezt a tábort gazdagítom. Véletlenszerűen eldobálja a kártyát a telefon,valamit beolvas róla,valamit nem,hiába formázom nem segít rajta. Telefonnal formáztam,Fat32 a fájlrendszer,nem volt partícionálva és a gép nem talál hibát a kártyán.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
Adamyno
tag
Elöregednek a cellák. Ennyi.
MInél többet írod, annál előbb. Jobb féle kártyákon van tartalék terület, ami leváltja a kieső cellákat, rosszabb esetben csak read-only-vá válik, legrosszabb esetben meg hol írható, hol nem
A sok apró fájl is nagyon lerohasztja a flash alapú memóriákat, meg ahogy mondtam, a sok írás művelet.
-
storm3
senior tag
Esetemben egy zsír új,bontatlan kártyáról van szó. Körülbelül három hetes,bontatlanul vettem kézbe.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
Adamyno
tag
Ha van rá gari, vidd vissza.
Ha nincs, akkor meg többet ne vegyél olyat. Én eddig mindig Kinkgstont vettem és még soha nem volt baj velük. A mostani már kamerában is volt 2 évig, most fél éve a telefonban van és minden oké.
-
Adamyno
tag
News & Whether nem ismeri a GPS koordinátáimat. Nálatok működik?
SkaTe_V2 ROM.
Tettem fel egy másik időjárás widgetet, azzal sem jó.
Viszont a GPS Status & Toolbox működik.- Indítsd újra a gépedet! - Az egészet? - Nem, a felét...
-
maxim01
aktív tag
Sziasztok! Valaki belinkelné nekem hol találom a SkaTe_v2-es rom telepítésének leírását. De olyan szájbarágósat ha létezik... Előre is köszönöm!
-
apeelme
addikt
-
kelzsoca
félisten
-
roli_636
csendes tag
Sziasztok!
MEg tudnátok mondani, hogy miért nem megy a 3G-s net a telefonomon? (az előfizetésemben benne van)
Egyszerűen nem csatlakozik. Párom kártyáját beteszem, azzal semmi gond. Nem kell állítani semmit.Roland
-
roli_636
csendes tag
Szia!
Gyári T-s ROM!
Roland
-
Jano_023
őstag
válasz roli_636 #6346 üzenetére
Hívd fel az ügyfél szolgálatot. Szerintem le van tiltva a neted. Ha beallitasokbol be kapcsolod és nem megy, akkor ott lesz a bibi.
Vagy az APN beállítások Nem jók. Ezt a beállításokban wifi és vezeteknelkuli kapcsolatok - mobilehalozati beállítások -hozzáférési nevek. Ott nézd meg mi van beállítva.[ Szerkesztve ]
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
scyllarus
veterán
válasz roli_636 #6346 üzenetére
Ha másik kártyával megy, akkor az nem telefon és nem beállítási hiba. Tényleg a szolgáltatónál érdeklődj.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
storm3
senior tag
válasz kelzsoca #6343 üzenetére
Magaval a telefonnal formaztam meg a kartyat,igy mindennek flottul kellene mukodnie,nem? Valahol meg tudom nezni telefon vagy win alol, hogy elsodleges-e a particio? Bocs az ekezetek hianya miatt,telefonrol irok es igy gyorsabb.
-
Grobyc
csendes tag
Mielőtt kidobnád ajánlom hogy pc-n csináld az ext partíciót és a formázást is! Nekem is hasonló problémám volt hogy CWM-ből partícionáltam és nem lett jó nem látta eldobálta hibát írt ki. Pc-re szedd le az Easus Partition Master-t ott megcsináltam az sd partíciókat azóta megy minden mint a kisangyal hiba nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest