- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One UI zápor esett a hétvégén
Új hozzászólás Aktív témák
-
zszabika
aktív tag
válasz
szaby_gyerek #6268 üzenetére
Gondolom nem ő volt az első tulaj,mert ha letiltják a készüléket,akkor neki egy igen szép összegű kötbért kell fizetnie ha nem fizeti a havidíjat vagy felmondja a szerződést.Soha ne vegyél kipróbálás nélkül semmit!Én beszélnék az eladóval,aztán ha szemétkedik akkor feljelenteném.
De úgy látom 100%-os a megbízhatósága,szerintem dűlőre juttok vele.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Beszélj az eladóval, ahogy nézem profi eladó, és van is pár 100 pozitív visszajelzése, nem hinném, hogy egy ilyen kis értékű telefon miatt fel akarja adni a Vaterás tevékenységét/becsületét.
Még az is lehet, hogy ő is használtan vette át, és egyszerűen továbbadta a készüléket, tisztázd vele a helyzetet.
(#6270) KERYgsxr
Azért nem olyan egyszerű, lehet szétszeded, és össze sem tudod rakni, vagy ha igen, többet mondjuk a touch panel nem fog érzékelni
-
giigz
veterán
válasz
Én is november eleje körül adtam el az enyémet. Tökéletes, karcmentes volt. Csak 22k-ért, és az nincs letiltva.
Tényleg, milyen jól járt vele, aki megvette...
-
hr2
őstag
válasz
Eladóval kell beszélni.
Vaterához nem értek, soha semmit nem vettem még onnan. A szabályzatát kellene végig olvasni, hogy ilyenkor mi a teendő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest