- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
kutkut #15666 üzenetére
Kicsomagolod:
apktool d -s framework-res.apk téglalesz
becsomagolod:
apktool b téglalesz
Továbbá ha ez ICS framework, az 1.4.2-es apktool-al csomagold ki, majd az 1.4.3-as apktool-al be különben nem fog sikerülni
Help=>katt
Téglaszag 2.
apktool d -s
így bonts szét és jó lesz
módosíts majd b be
dist-be rakja végre
nem nehéz ez látod
apktool a barátod -
Sulthekk
aktív tag
válasz
kutkut #15657 üzenetére
Figyelj, nem tudom mit keresgélsz, de:
1. kelzsocáról biztosan tudom, hogy ő buherált már animot, inkább rá kéne hallgatnod.
2. van egy slide_in_right nevű fájl, nem tudom minek matatsz mindenhol máshol, de innen messziről SEM tetszik amit látok belőle...Na, zsocára hallgass, ő mád tudja... Én egyszerűen a binx-et tettem bele morph-ba, nem vagyok mélyen a témában.
nggabi: Mi a baj vele? Jó játékban jó nő... Csak az a gáz ha ebből most tényleg túlélő-akciót csinálnak, én a teljes 4-5. részben ÖSSZESEN annyi vért nem láttam a játékban, mint ami most ebben a videóban laran volt. Az eredeti még egy ügyességi-logikai hibrid volt, ez pedig nem is tudom... Semmi köze hozzá.
-
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
kutkut #15636 üzenetére
Bocs. Ez van ha vacsora után kapsz el.
Egyébként szerintem az eredeti gb-s animációk ezt tényleg hasonlóan (vagy pont így, régen láttam már), bár nem tudom felmennek-e ics-re, és most a fájlnév se jut eszembe. Asszem még az eredeti IA2-nél volt egy gyári animáció zip, azt meg lehetne faragni morph-nak, aztán meglátjuk, megy-e. Valószínűleg nem.
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
kutkut #15632 üzenetére
Jaaa... Bocs, félreértettem... Asszittem valami bugról beszélsz... Az animációk a framework-res.apk-ban vannak, ott lehet kicserélni valami szimpatikusabbra, hogy csak azt az egyet le lehet-e így nullázni, azt nem tudom, még nem próbáltam. Én a zsoca-féle Ice Armor 2-es animációkkal nagyon meg vagyok elégedve.
Mintha a régi GB-en lett volna olyan átcsúszás, ahol a másik van felül, az kb. az, amire te gondolsz, ha jól értem, esetleg azokat meg lehetne nézni.
-
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
kutkut #15630 üzenetére
Kia za zendi?
Már elnézést, sgs-en feketelista módon tartom nyilván a moddereket, hogy kinek a cuccait érdemes kerülni. Erre a listára ezek szerint még nem került fel a te 'andy'-d.Júúúj de gáz ez most nekem... Pont ezt raktam fel...
Mindjárt rájalesek hogy nálunk is megvan a probléma.
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
kutkut #14935 üzenetére
Nézd meg mennyi a probléma a HTC cuccal, és a garanciális ügyintézés a brekkencs popsija alatt, csúcstelefon, és ilyen betegségei vannak....
Mondjuk a One X már 4.7"-os, és mivel zászlóshajós illik a nagyobb felbontású kijelző.
Az SGS2 talán már kiforrta magát (1 éve volt rá) megjöttek a hivatalos ICS frissítések is (nem tudom forrás van -e egyébként)
One X-nél meg nézem a kernel forrást ICS alá 2.6.39 (hol a 3.0.8)
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
kutkut #14337 üzenetére
Namost képzelj egy átlagfelhasználót, aki azt sem tudja, hogy mit csináljon, ha két gombot felcserél a programozó... Szerinted az mit csinál:
a.) Leperkál 300K-t minimum egy új os-ért
b.) Beleássa magát, és összedob egy hackintosh-t
c.) Beleássa magát, és sokkal egyszerűbben összedob egy linuxot
d.) Hagyja az egészet a fenébe, mert a számítógép neki túl bonyolult? -
Sulthekk
aktív tag
válasz
kutkut #14255 üzenetére
Mint említettem, nem jutottam el a cseréig, mert rögtön bootloopolt. Na de ha ez user error, akkor biztos meg tudod mondani, mi okozhatta, merthogy a kernelhez már hetek óta nem nyúltam, romhoz már kb. egy hónapja...
HallgatlakNG: Namost, egy sgs-re hogy tegyek régi recoveryt, ha nem nyúlok a kernelhez?
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
kutkut #14252 üzenetére
Namost őszintén... A recoveryben bootloop? Pont ott, ami a helyreállításra való? A recoverynek atomstabilnak kellene lennie... Ja, és a kernelhez pont nem nyúltam, framework-res.apk-t cseréltem volna, csak e za zizé megadta magát... Reboot into recovery, osztán ennyi... El se jutottam a moddolásig.
Na ez milyen user error? Ne menjek be a recoverybe?Akkor meg minek van rajta Android?
Itt kérem az volt a user error, mikor a valaki azt mondta, hogy a céges E71-eket samsungra cserélik...
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
kutkut #13028 üzenetére
Igazából én elég ritkán használom, de a billentyűzet kellemes, halk, mondjuk én speciel utálom, hogy ívet írnak le rajta a gombok, de hát ízlések és pofonok. Játékra szerintem ezek az ergonómikus vackok nem alkalmasak, osx86-al szuperül eggyüttműködik, minden azonnal megy, windowson néhány gombhoz ( pl médiavezérlő ) driver kell, ami azért érdekes, mert Microsoft termék
KB. ennyit tudok róla mondani. -
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
kutkut #11904 üzenetére
Mi van a táccsal??? Bár sokan panaszkodtak rá, szerintem szuper. Simán fraggelek szinte mindenkit a multiplayer quake 3-ban is. Egy vagy két ember van akik nem adják magukat könnyen, de szerintem az már valami fizikai vezérlés lesz, mert még strafe-jumpingolnak is. Aztat pedig érintéses vezérlés mellett lehetetlen véghez vinni.
-
nggabi
félisten
válasz
kutkut #11721 üzenetére
erre gondoltam én is de nincs. meg rögtön jött h 3 tized a megengedett tűrés. nem akartam neki mondani h 100k-ért nálam 1 mikron a tűrés azt a jó édes ### te kis #####
és milyen szerviz az ami 9-4ig van nyitva szinte mindig? láttam ők javítják a zte-ket is azért kérdeztem h milyenek, de már levágtam magam is szal nem kell válaszolni...
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
kutkut #11279 üzenetére
Telón a RootExplorer+NinjaMorph+ZipThemer kombót használom, PC-n ( ritkábbik eset ) a bash-t, az apktool-t, a cp,mv, és rm parancsokat, meg a nano szövegszerkesztőt. Illetve minden esetben használom a józan eszem
Ha az utolsó nincs meg, bele se fogj. Képekhez használj bátran GNU Image Manipulation Programot.
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
kutkut #10960 üzenetére
De mondom, mert kényelmes...
Meg megszokásból is, mert amíg nem volt tökéletes, addig naponta kétszer is megjártam a cwm recoveryt, és úgy gondoltam, így kímélem a hw gombokat, de mostmár reflexből ezt nyomom, és megkönnyíti a zegykezes használatot isEgyébként említettem, hogy miui komponenseket nem szívesen látok a zeszközön, mert állítolag azok is küldözgetnek mindenfélét az umeng.com felé
Például az IMEI számot, meg a GPS-t...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
kutkut #10819 üzenetére
Hát, ha belegondolok, hogy az sgs is ezt a felbontást tudja, sőt, még szaturál is....
Jó szemű embernek éppenhogy nem egérmozi, de ha a pléd egérmozi, akkor az sgs meg patkánymozi....
Igazából a nagyobb felbontás kisebb kijelzőn szebb képet eredményez, erre pont a GTabnál jöttem rá, mikor a másik 7"-os tablet után használni kezdtem.... -
nggabi
félisten
válasz
kutkut #10705 üzenetére
mondom, szénnébutított
keep: hát ha android alapokon is volt akkor is csak valami 1.5 max
de még ha ics futna rajta akkor is, az a kijelző... te láttad, tudod milyen irányítani
jááájjj...
de akkor sem, arra lehetett java cuccokat rakni. ilyen gokartot meg hasonlót
tuti h nem android...
-
kelzsoca
félisten
válasz
kutkut #10494 üzenetére
Ha többet járnál ide, elkapna az érzés, nézd meg dzsíííí is megtért, igaz nem sajátnak, csak az öregnek szerzett egy Blade-et, de.... szóval érted
Ha viszont upgradelnéd a régi csak 4"-os vasad valami jó kis 4.3"-ra akkor gondolj a deszkára
Igaz, hogy MIUI nincs rá, de az csak a kislányoknak való, meg azon csoróknak, akik nem tudnak szifont venni, és beérik egy koppintással.
ui: aztán nem megsértődni, meg komolyan venni..
-
nggabi
félisten
talán váltanék szolgáltatót abban a reményben h van még ahol normális eszközöket használnak, nem ilyen...
szal váltanék de van még rablánc... marad az ének az esőben
hóhelyzet? a kocsmában esik már?
itt lőrincen semmi... más meg szánkózik...
jah ux: ha már router, ma kicserélték elvileg a tplink 3g routert egy nagyobbra, ha azzal se fogja látni a zte digis sticket szét fogom ... az egészet a ...ba
nem fog érdekelni h ki kivel nem kompatibilis
volt stick nincs stick
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest