- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
nggabi #14988 üzenetére
Ha lehetne tudni, hogy mennyi az értékesített készülék, és mennyi a sírás, ezt akkor lehetne csak igazán átlátni.
Amikor a ZTE múlt évben kimondta hogy itthon ~84.000 db ZTE Blade-et értékesített, már nem is volt olyan nagy szám az a forumban jelentkező ~100 user akinek problémás volt a készüléke.
ui: örülök hogy jó lett, erre a cumcung is figyelhetne, főleg ha ~200k-s nótával jelentkezik
-
kelzsoca
félisten
válasz
nggabi #14961 üzenetére
Mindjárt adom a cuccot, de egy full backup-ot, ha van cwm recovery tolj rá a telefonra most.
Tehát ha megvan a full backup, ezt töltsd le=>[link]
Root explorer-el másold be az app-private mappába (hogy a ráadott jogosultságok a fájlon maradjanak) add rá a jogosultságokat rw-r-r, majd move (mozgatással) másold be a helyére.
Előfordulhat hogy a Google Play leáll, de ne foglalkozz vele, nyomj egy újraindítást ha átmásolta, és a következő indulás után remélhetőleg minden rendben lesz.
(#14963) nggabi
Azért változik mert más a tömörítés aránya, de ettől még rendben lesz.
-
kelzsoca
félisten
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
nggabi #14956 üzenetére
kelzsoca kicsit optimalizálta... deodex...
Tudod láttam tőle blédre olyan romot, ami alapból valami 60Mb-ot nyomott (Asszem FLB R8 vagy Sweet Dreams valahány)... Hol vannak ehhez a 800Mb-os samus romok...
Persze hogy megismerhesd a minőségi os-t, kéne egy minőségibb teló. -
kelzsoca
félisten
válasz
nggabi #14954 üzenetére
Próba=>böngető a notához
Remélem rootolt a rom, és tudod használni mondjuk a root explorert.
A gyári browser mivel odex-es két fájlból áll, ezeket kimented mondjuk SD-re, majd kitörlöd, bemásolod a helyére ezt a fájlt, amit küldtem, ráadod a megfelelő jogosultságokat rw-r-r, majd újraindítás és próba.
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
nggabi #14742 üzenetére
..de ha te dolgoznál ott, ahol én neked nem lenne Note-od.
Hamar megtanulnád milyen a minőségi telefon...
Nem tudom miért nem értett még meg benned a felismerés, hogy még mindig nincs olyan dolog, amit az én olcsó kínai vacakom ne tudna abból, amit a petpalackos szériahibás hulladékod...
-
kelzsoca
félisten
válasz
nggabi #14734 üzenetére
A telefon tényleg követi a szemünket, ha nem nézünk rá, kinyomja a kijelzőt.
Majd ha a szemünket nyomja ki, na majd akkor már tud valamit
Új hangok, melyeket a természetből merítettek, hogy relaxált, nyugis környezetet teremtsen a telefon.
Recsegés-ropogás, PET palack Note feeling...
-
nggabi
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest