- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
nggabi #15484 üzenetére
Pihenés... Most nyomtam le egy teljes upgradet a pengére... Debian 5 "Lenny"-ről Debian 7 "Wheezy"-re... Ilyen friss még a laptopon sincs, merthogy igazából még ki se jött...
Meg kapott egy forward-portot is a frameworköm:
Az ICS animációkat kicseréltem a régi, IA2-es kelzsoca-féle animációkra.Na szerinted mennyit pihentem, ha ezt az egészet telefonról csináltam, a laptopot megint eltákoltam... Most éppen úgy lett lehibernálva, hogy kernelt fordít magának...
-
kelzsoca
félisten
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
nggabi #15432 üzenetére
Komolyan azt hittem most a Note-ról beszélsz, de látom nem kellett csalódni. Ott csak a fos rendszer, meg a nyekergő ház van ugye... jameg az alvó WiFi...
A kijelzőt nem bántom, mert majdnem eléri minőságben azt, amit az átlag telefonok tavaly ilyenkor...
@(#15434) nggabi: erről van szó látod...
-
tariattila
veterán
válasz
nggabi #15399 üzenetére
tömegbe szeressük... látni, hogy szenvedtek közben...
(mondjuk én is
)
ez nem is igazi onolás ám... csak olybá tűnik
nemlátod, hogy hukk, meg böff ?
Sült: jóvan... csak gondoltam szőrös vagy....
NEMÁÁÁÁ... a ReBoRn-hoz külön kernelt kell felrakni? vagy várjunk... alapon van az alulfeszelt kernel és van hozzá külön felrakható nemalulfeszelt?
így? -
tariattila
veterán
válasz
nggabi #15394 üzenetére
de van! pölö téglásítom a blédet....
ki is tiltanának a zakadémijárul
Hekkkertámadás: nem felejtettem ám el, hogy a jégpajzsot ajánlottad! csak legutóbb pont azt mondtad, hogy az valamiért még jobban merül a TPT-zett vasakon
bár vesztenivalóm nincs (úgyis a zasszonyé...max nem tud zaklatni mer lemerül...) -
-
Sulthekk
aktív tag
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
nggabi #15247 üzenetére
Nem lenne túl nyerő, mert ottmarad az üres hely ahol előtte a "kép" volt. Ráadásul ez nem is egy kép, hanem 101 vagy 102 fázis (0-100% közti fázisok, akku nem elérhető... meg van még valam, ami most nem jut eszembe...).
Ellenben ezzel a kék színnel ismét megnyugtattál, hogy előbb lesz nekem müködő ICS-m, mint a Noteban rendes kijelző...
Zöld ICS? MÁV-os teló... köll' népnek ilyen!
-
tariattila
veterán
válasz
nggabi #15177 üzenetére
egyszer azt veszed észre, hogy akkora tepsid van, hogy kétkézzel se tudod fogni..... úgy kezdesz telefonálni vele, hogy az asztalon rárakod a fejed.... majd szembesülsz a ténnyel miszerint már sim kártya se megy bele....
na akkor van az, hogy egy tabot sóztak rád csak az ajándék nokiát nem adták oda -
kelzsoca
félisten
válasz
nggabi #15111 üzenetére
"Vannak ugye a .apk fájlok, ezekkel semmi gond sincs, mindenki tudja, hogy mire jók. Tulajdonképpen a .odex kiterjesztésű fájlok speciálisan egy-egy adott .apk fájlhoz kapcsolódnak, és az a fő feladatuk, hogy helyet takarítsanak meg a lemezen.
Ezek az "odex" fájlok a hozzájuk tartozó .apk fájl egyes részeit tartalmazzák (összegyűjtve), amelyeket a rendszer optimalizál a tényleges bebootolás előtt. Ez egyrészről gyorsítja magát a boot-folyamatot (illetve inkább a boot utáni "tétlen" állapotot), mivel egyes, nagyobb erőforrásigényű fájlok rendszerszintű részletei már előre betöltődnek (lásd. egy téma).Az odexek árnyoldala, hogy pont emiatt nehézkes ezeket a fájlokat módosítani - ugyanis egy .apk-hoz egy (vagy akár több) egyedi, meghatározott .odex is tartozik, ami ugye egy elengedhetetlen részét képezi a fő APK-nak, de mivel előre betöltődnek egy meghatározott helyre, még a fájl elindítása előtt, hiába írjuk át vagy módosítjuk magát a .apk-t, az eredeti .odex-szel vagy odex-ekkel sajnos nem fog elindulni.
Itt jön képbe az deodex - ez tulajdonképpen az APK-k "újracsomagolása", magyarán egyesítése a megfelelő .odex-ekkel úgy, hogy minden apró kicsi részlet egy helyen legyen. Ez történhet egy sima fájllal, de akár egy ROM-mal is: egy ROM is lehet deodexelt, ami annyit tesz, hogy az összes ROM-fájl egyesítve, összesítve van, így nyugodtan lehet azokat - hozzáértéssel - módosítani."
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
nggabi #15106 üzenetére
apktool if <framework apk fajlok>
apktool d camera.apk
[Itt kicseréled a kamerahangot valami némára]
apktool b <mappa>
adb push ...Csakhogy értsd, mit kéne csinálni...
kelzsoca:
Bocs, nem töltöttem le, így nem látom a zodexet
Monnyuk amíg nem használja, addig csendes, tehát feladat végrehajtva. -
Sulthekk
aktív tag
válasz
nggabi #15088 üzenetére
Azé sem szomorodonk meeeheg!
Nem tudod elrontani a napom, friss ropogós oprendszer van megin a thinkpaden, ezzel megint fogok tudni dolgozni... Mondjuk kb. egy hétig, mert annál tovább úgysem bírom megállni, hogy ne erőszakoljak rá valami kisérleti bootloadert, vagy más hasonló nyalánkságot... -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
nggabi #15084 üzenetére
Milyen hagyma? Metél, Ő hagyma? De ha metél, vigyázz vele....
Zsóti: a húsvágódeszkára jó tokokat lehet kapni...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
nggabi #15076 üzenetére
Hát általában Lokálban nem szabad hirdetni, csak az erre a célra létrehozott topikokban...
Ellenben ez nem számít hirdetésnek elvileg, mivel nem a saját hirdetését linkelte és tudtommal nincs érdekszövetsége a hirdetővel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest