- iPhone topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #2179 üzenetére
Szexjelent? Hehe, még csók se lesz benne
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #2177 üzenetére
Oké, hogy Link fiú, de azért lássuk be, eléggé lányos vonásai voltak mindig is.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #2174 üzenetére
Van erre jó példa, ott van Hilary Swank és a Boys Don't Cry film. Tudom, témában nem egy Zelda
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #2118 üzenetére
Nekem nagyon nem, szerintem nem illik ez a fajta látvány ide. Ahogy a multkori UE4-es Marios videó is zavaró volt számomra.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #2116 üzenetére
Uh, ez nagyon nem illik a Zeldához
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #2085 üzenetére
Pont ezt nem akartam elspoilerezni
-
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1983 üzenetére
Chrono-t lehagyni
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1978 üzenetére
Na, most csalódtam benned
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1976 üzenetére
Van ennek a jelnek valami jelentése a japán kultúrában?
-
ldave
félisten
válasz
koncsik #1916 üzenetére
Talán Wii U-n a Wind Waker HD jó kezdés lenne, gyerekeknek talán annak a látványvilága lehet az, ami a legegyszerűbben befogadható. A Wii-s Skyward Sword pedig utána elég nagy váltás játékmenetben, szóval újra izgalmas tud lenni.
Kézi konzol nem hiszem hogy alkalmas lenne közös játékra, kényelmetlen azt nézni egyszerre több embernek.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1900 üzenetére
Jó kis TP mod
-
ldave
félisten
Na, puhák vagytok
Bérelün egy kocsit hétvégére, Milánó csak 10 óra út
-
ldave
félisten
04/17/2015 at 7:30PM London UK Wembley Arena On Sale 12/5
04/19/2015 at 8PM Dusseldorf DE Mitsubishi Electric Hall On Sale 12/8
04/23/2015 at 8PM Paris FR Palais de Congres On Sale 12/8
04/24/2015 at 8PM Milan IT Teatro degli Arcimboldi On Sale 12/8 -
ldave
félisten
válasz
Liquid Snake #1658 üzenetére
Nekem a Skyward Sword jobban tetszett, Wii-n nem szeretem a TP irányítását, GC-n meg sajna nem tudtam vele játszani.
-
ldave
félisten
Zelda játékok akciósan az eShopban:
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1613 üzenetére
A két DS-es Zeldának ugyanolyan az irányítása.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1611 üzenetére
Most épp nem játszom Zeldával, pedig a Minish Cap-et be kéne fejezni.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1594 üzenetére
Nekem főleg az egyszerűsített tárgymenedzsment ami nagyon bejött, Water Temple sokkal egyszerűbb, hogy nem kell folyton a menüben mászkálni a hülye csizma miatt, mint N64-en kellett. Ja meg a stabilabb framerate
-
ldave
félisten
Egész jó Zelda-klón a Kickstarteren, PC-re: Midora
-
ldave
félisten
Nendoroid Link
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1576 üzenetére
Szerintem itt az lenne a poén, hogy sokan azt hiszik, hogy a főszereplő neve Zelda, nem pedig Link.
-
ldave
félisten
-
ldave
félisten
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1571 üzenetére
Ha minden igaz, akkor annyi segítség van most a Wii U-s verzióban, hogy a Miiverse-re megosztott képeket le tudod menteni magadnak, szóval megcsinálható az egész gyűjtögetés egyetlen fénykép készítése nélkül is
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1569 üzenetére
Nem, az ilyen gyűjtögetős dolgok sose érdekeltek igazán.
-
ldave
félisten
Óó, áháá! Na akkor vissza a tervezőasztalhoz
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1563 üzenetére
Ezt a képet nem fogadja el: [link]
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1563 üzenetére
note to self: meeting alatt, fél kézzel ne fórumozzak egy összenyomott ablakban
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1561 üzenetére
Azaz, pedig az fotóztam neki, nem nem fogadta el, merthogy nem sápadt vagy valami. De majd este tolok egy képet róla, aztán megmutatom.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1559 üzenetére
Na, végre van itt egy szakértő
WW kérdés:
Van egy faszi Windfall szigetén, aki azt akarja, hogy fotózzak neki valami sápadt dolgot. Lekaptam egy teliholdat, de nem fogadja el. Mi lehet a gond? Este majd tolok róla egy képet is. -
ldave
félisten
Link variációk
-
ldave
félisten
Wind Waker: van az a küldetés, hogy a Deku Tree magjait kell megöntözni szerte szét a világban. Azt egyszerre kell megcsinálni 30 perc alatt vagy lehet egyesével is?
-
ldave
félisten
Hoppá, a Wikipedia mai napi kiemelt cikke nem más, mint a The Legend of Zelda: Link's Awakening
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1548 üzenetére
Kellene, de ebben a pár hónapban brutál túlköltekeztem magam, szóval sajna most nincs rá keret, megálljt kellett parancsolnom magamnak
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1546 üzenetére
Te, Andrish, ezt mivel magyarázod?
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1531 üzenetére
Na most elvetted a kedvem
Amúgy szerintem szöveg hülyén mutat tetkóban, csak simán egy ábra sokkal szebb.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1529 üzenetére
Szerelmes vagyok
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1527 üzenetére
Király
Rákerestem google képkeresővel a "Zelda tattoo"-ra, vannak nagyon durva dologok
-
ldave
félisten
Nagyon pöpec Zelda fanart (steampunk stlye):
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1523 üzenetére
Már csak valahogy dedikáltatnom kéne Miyamoto-val
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1520 üzenetére
Na persze, kecskére káposztát?
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1515 üzenetére
Amazonnál drága, én innen vettem, bár olcsónak itt se mondható, viszont ingyenes a postázás. Lényegében képek és történetek vannak benne.
Bevallom kikölcsönöztem pdf-ben az internetről és annyira megtetszett, hogy úgy döntöttem helye van a polcomon. -
ldave
félisten
Ja, amúgy rendeltem egy ilyet
Áprilisban adják ki EU-ban.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1511 üzenetére
Szerintem a Wind Waker remake hagyományos, gombos irányítást kap kiegészítve GamePad tapi funkciókkal, de az új, Wii U-s Zelda marad a Skyward Sword mozgásérzékelős irányításánál. Legalábbis én erre tippelek
-
ldave
félisten
Szerintetek az új, Wii U-s Zelda (nem a WW remake) milyen irányítással lesz? Visszatérnek a gombokhoz hogy használják a GamePad-ed vagy marad a Skyward Sword-féle Wiimote-s rendszer? Én utóbbinak jobban örülnék.
-
ldave
félisten
Szóval Wind Waker remake-el indul a Wii U-s Zelda történet, nekem az a rész kimaradt teljesen, szóval örülök neki. Már épp azon gondolkoztam, hogy szerzek Wii-hez GC memkarit és joy-t, bepótolni pár klasszikust.
Az új Zelda pedig új koncepció alapján készül, open-world, talán co-op, szintén jó hírek.
-
ldave
félisten
-
ldave
félisten
Na mizu srácok? Ki játszott Zeldával az ünnepek alatt? Én igen!
Megleptem magam egy 3DS-es és hozzá a Ocarina-val, jó lett nagyon, bár a hülye motion control-t kikapcsoltam, mert úgy nem nagyon tudok célozni.
Amúgy várom már nagyon az első infókat a Wii U-s Zeldáról, kíváncsi vagyok milyen irányban viszik tovább a játékot, személy szerint örélnék, ha visszatérnének egy rész erejéig a TP kicsit realisztikusabb látványvilágához, mint amilyen a WIi U-s Zelda techdemo volt a tavalyi E3 alatt.
-
ldave
félisten
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1489 üzenetére
Hero mode a második végigjátszás, amolyan hard mode, olyasmi mint a Master Quest.
Gondolom azért van ott több boss, mert a főellenséget is beadja már a végére. -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1487 üzenetére
Ez az amikor egymás után kell leverni a boss-okat? Ha jól rémlik leginkább rupee-t ad, de nem toltam végig.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1466 üzenetére
Nincs, de nekem nem is hiányzott
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1463 üzenetére
Nincs, volt pár minigame amit nem tudtam, pl. a fogadóban a zenélés. Ahhoz úgy látszik egyszerűen béna vagyok
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1459 üzenetére
Én most éléggé részeg vagyok, de majd holnao ránézek
-
ldave
félisten
Na ezt nevezem én Zelda gyűjteménynek:
-
ldave
félisten
Na hogy ontopic is legyek, minap volt egy Miyamoto interjú a Zelda jövőjéről.
A Wii U-s Zelda még csak az előkészítés szintjén van, egyelőre még csak különböző koncepciókat próbálgatnak, szóval ez biztos jópár év mire kézenfogható játék lesz
3DS-re több ötlet is felmerült:
- Majora's Mask remake
- Link to the Past remake
- Link to the Past folytatásÉn ebből a 3-ból az utolsó kettőnek örülnék igazán.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1447 üzenetére
Hehe, Zeldával jól lehet csajozni, elég csak fácsén megnézni a "Zelda fan of the week" képeket
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1444 üzenetére
Napokban készülök beruházni egy 3DS-re, lehet megveszem az Ocarina 3D-t hozzá, akkor lesz újra Zelda.
-
ldave
félisten
Zeldában gazdag új évet mindenkinek, holnap tuti előveszem kicsit Skyward-ot, jól induljon az év
-
ldave
félisten
Wii U ha minden igaz jövő karácsony, annyit mondtak hogy a végleges gépet a 2012-es E3-on fogják bemutatni.
Amúgy nem hiszem, hogy 3DS-re olyan Zelda jönne mint a 2 DS-es rész, mivel azok teljesen érintőkijelzős irányítással voltak, a 3DS-en meg a felső képé a főszerep, amit lehet tapizni, de ujjlenyomat gyűjtésen kívül másra nem jó
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1370 üzenetére
Lejtmenetről én se beszéltem, csak azt mondom én örülök neki, ha a Retro készít egy Zelda epizódot, az se baj, ha nem "főrész" lesz, hanem mondjuk csak egy mellékszál. Ha jól tudom akkor Gameboy Color-os Zeldákat a Capcom-al együtt csinálták, szóval nem ez lenne az első ilyen eset.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1368 üzenetére
Érdekes téma, szerintem a Skyward Sword-al elérte a Zelda a jelenlegi a határait, ennél jobbat ebben a stílusban nem hiszem, hogy lehetne alkotni. Egy 25 éves játékstílusről beszélünk, ami annak idején forradalmasította a kalandjátékokat, majd később a 3D-s játékok alapkoncepcióját fektette le, most pedig megmutatta, hogyan is kell mozgásirányítással igazán újat alkotni.
Egy új fejlesztőcsapat sokat adhat hozzá a Zeldához, és a Retroban teljesen meg lehet bízni, bár ha tippelnem kéne ők most egy Wii U-s Metroid Prime HD-t készítenek. -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1366 üzenetére
Retro nem teljesen külsős cég, és az eddigi játékaik alapján jobb kézbe nem is adhatnák. Prime-ból csak a 3-al játszottam, meg ugye az új Donkey Kong-ot ők csinálták. Szóval ha nem a belsős csapat csinálja, akkor a Retro a legjobb választás.
Approved -
ldave
félisten
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1357 üzenetére
Végén vagyok, utolsó dungeon.ban, csak most ps3-ff13 kicsit beszippantott, majd hétvégén befejezem.
-
ldave
félisten
Spoiler
Tegnap megcsináltam a vizes részt Faron Woods-ben, hát végére már elég belejöttem az úszásba. Utána meg jött a Skyloft-os trial, na ez jó nehéz volt, Fi már azt mondta, lehet mégse én vagyok a legendák hőse, annyit buktam
Tényleg, Fehérsólyom barátunk jól eltünt.
-
ldave
félisten
Tegnap este csak legyőztem ezt a tüskést, hát megszenvedtem vele... mondjuk nem esett le elsőre, hogy mozgatni is lehet körbe az ágyút, azután másodikra lement
Erre megint elküld az egyik npc, hogy bizonyítsam hős voltomat, na, ha ez a Fallout lett volna, akkor lenyomtam volna a kardomat a torkán
Amúgy PS3-re tudtok ajánlani valami Zelda-szerű játékot? A Dark Souls-al szemezgetek így elsőre, bár azt írják nem egy egyszerű menet.
-
ldave
félisten
Megpróbáltam ma minden egyebet csinálni, csak ne kelljen a tüskéssel harcolni, de már 2 küldi is odaküld, most már muszáj lesz mennem, de majd csak holnap, addig még erőt gyűjtök
Spolier
Ez a vulkános rész a cuccok nélkül nagyon jó volt, meg a timeshift köves vonatozás is, nem semmi, hogy még így a vége-felé is simán ad új dolgokat. -
ldave
félisten
válasz
Ocarina #1344 üzenetére
Hát nagyon meg vagyok most lőve ilyen szempontból, kéne a 3DS is a Mario bundle kiadás, meg egy PS3-at is tervezek (2 játékom már van is hozzá, de gép még nincs
). Lehet megnézem Saturn-ban ezt a 0% thm-es cuccot és veszek ott egy PS3-at, 576-ból pedig egy Ice White 3DS-t...
-
ldave
félisten
Na, amcsik a Skyward Sword-ból 535 ezret vittek haza az első héten, ezzel a legsikeresebben nyitó Zelda lett az USA-ban.
Emelett a Super Mario 3D Land is már félmillió felett van, most jön pedig a Mario Kart 7, legjobb karácsonya előtt áll a Nintendo? -
ldave
félisten
válasz
Ocarina #1328 üzenetére
Spoiler:
Tegnap este eljutottam én is a 3. tüskés csatáig, de már nem volt erőm hozzá, elsőre pedig nem is ment, ráment a palackba zárt tündérkém is pedig. Lehet kéne venni egy sérthetetlenség italt hozzá
Az előtte lévő boss nagyon vicces volt, bár eltartott egy darabig míg rájöttem mit is kéne -
ldave
félisten
Na kérem, így kell Zeldázni
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1330 üzenetére
37 óránál tartok, kicsivel Ocarina mögött a sztorival.
-
-
ldave
félisten
-
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1299 üzenetére
Annyi gondolom lesz, de itt kicsit más az egész világ felépítése, többször is vissza kell menni már teljesített területre vagy dungeonba, mert az azóta szerzett cuccokkal új részek nyithatóak meg, olyasmi mint ahogy a Metroid Prime 3-ban is voltak a pályák.
-
ldave
félisten
válasz
Ocarina #1294 üzenetére
Nagyon jó volt ez a boss, mondjuk eddig mindegyik tetszett, egyedül a tüskés volt idegesítő a végén. A skorpióval szívtam sokat, amíg nem jöttem rá, hogy mit is kéne
Ja, ott már voltam, onnan van az egyik szív, de mintha árulna táskát is, az jó lenne plusz egy, mert a szív elfoglal egy helyet.
-
ldave
félisten
válasz
Kvelstadt #1254 üzenetére
Sandbox, open world játéknak hívják azokat a játékokat, ahol a játékos nagyrészt szabadon járhatja be a világot és szabadon választhat a különböző lehetséges célok között. Tipikusan ilyenek az újabb Bethesda játékok az rpg-k terén, Far Cry 2 az fps között, de akár a Mario 64 is ide sorolható. Szóval a lényeg, hogy van egy nagy, valamilyen szinten önálló élettel rendelkező világ, ahol nagyjából azt csinál a játékos amit akar, halad a főküldetéssel vagy csak mászkál mindenfelé és órákat eltölt anélkül, hogy lényegében előrehaladt volna.
-
ldave
félisten
válasz
Weißturul #1251 üzenetére
Nem sajnos, sose volt boxom és ismerősömnek sincs, így nekem onnan minden kimaradt. Amúgy a Last Story és a Lost Odyssey fejlesztője ugyanaz, csak szerencsére "kiszabadultak" a microsoft fogságából így tudnak Wii-re is fejleszteni, ami azzal is jár, hogy a Wii-s Last Story-ból többet adtak el csak Japánban, mint a Lost Odyssey-ből összesen a világon
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Formula-1
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest