- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Aktív témák
-
ronaldo
őstag
MEGJÖTT! köszi :)) szépen irsz :C
-
PapaMaci
őstag
Nekem van egy 7000A, és egy XP2200+ procit hüt. Egy darabig nem akarok fejleszteni, igy ha valakinek kell a maradék, irjon mailt! Budapest és Eger környéke elönyben.
-
ronaldo
őstag
itt vmi privát üzit is lehet küldeni?
-
ronaldo
őstag
Kell de akkkor konkrétan mit is küldessz? :)
-
ronaldo
őstag
Neked megvan az a kék és fehér három helyen kifúrt valami és a csavarok és ez alátét? vagy nincs?
[Szerkesztve] -
ronaldo
őstag
Ami a képen van és be van keretezve! ott csak a csavaból van négy meg egy kék és egy fehér színű bizbaz és sok alátét!
-
ronaldo
őstag
illetve mennyit kérsz?
-
ronaldo
őstag
Hol lax?
-
ronaldo
őstag
1. ki tudja olcsóbban küldeni! ki hol lakik, és konkrétan megvannak-e azok az alátétek meg a kék és fehér bizbaz!
-
ronaldo
őstag
Mit válasszak?
-
ronaldo
őstag
Javítotttam és ott ugy az egész kép mert igy nem fér bele! Na szóval akkor az a bekeretezett cumó kinek van meg? (amit oda tud adni :) )
-
ronaldo
őstag
Sajnos nem CNPS7000A-Cu-t vettem hanem CNPS7000-Cu-t és igy nem lehet rátenni 100%-os biztonsággal Athlon XP-re! Ezért aki ilyet tud szerezni ->
http://luketics.uw.hu/fh/zalman.jpg nagyon hálás lennék! mindent állok csak szerezzek ilyet! mert amiatt az egy bizbaz miatt nem szeretnék még 11ezret költeni! amugy nem veszik vissza az árut nem cserélik ki. létszi, ha lehet akkor nem is én szeretnék olyan alkatrészt gyártani ami illik rá mert az alaplapom sem akarom elcseszni, igy maradnék az original cuccnál persze ha valaki tud segíteni.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest