- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lasz10
junior tag
Én is mindig éjszaka dolgozok, a nappali alvás megfelelő mérésénél a legtöbb okosóra elvérzik, a drágábbak még inkább (garmin venu 2 plus, huawei GT4, Amazfit Balance). Szerencsére még nem adtam el a honor gs pro-mat, az rendben méri a nappali alvást is. Más dolgokban is jobb ennél, például telefonálni is lehet vele, nem ilyen halk, és nem bontja a bluetooth kapcsolatot ha elmegyek 5 méterre az órától olyan szinten, hogy a telefonon program újraindítás kelljen az újracsatlakozáshoz. Az időjárás szinkronizálás dettó, azt hittem a gs pro-nál nincs már lejjebb, de tévedtem. Mondjuk az NFC fizetés az egyetlen plusz a xiaomiban, de az se olyan gördülékeny, hol sikerül, hol nem, így csak önkiszolgáló pénztárnál merek vele próbálkozni.
Szóval nagy dilemma, az apple watch-on kívül nem találtam megfelelő órát, az meg a napi 2 órás akkutöltés miatt nem kifejezetten dolgozó embereknek való, pláne nem éjszaka dolgozóknak, akik reggel nem akarnak 2 órát matyizni a töltéssel, mert aludnának. Szoftveresen is egy vicc a xiaomi watch S1 Active, második gombra nem tudsz mást tenni, egy widgetet kitöröltem, azt nem engedi visszatenni, felébredése szintén random, ha akarod, nem megy, bezzeg ha nem kellene, 2 cm. mozdításnál is felébred.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Egyedi ékszerdobozka
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO