Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
lasz10
junior tag
Én is mindig éjszaka dolgozok, a nappali alvás megfelelő mérésénél a legtöbb okosóra elvérzik, a drágábbak még inkább (garmin venu 2 plus, huawei GT4, Amazfit Balance). Szerencsére még nem adtam el a honor gs pro-mat, az rendben méri a nappali alvást is. Más dolgokban is jobb ennél, például telefonálni is lehet vele, nem ilyen halk, és nem bontja a bluetooth kapcsolatot ha elmegyek 5 méterre az órától olyan szinten, hogy a telefonon program újraindítás kelljen az újracsatlakozáshoz. Az időjárás szinkronizálás dettó, azt hittem a gs pro-nál nincs már lejjebb, de tévedtem. Mondjuk az NFC fizetés az egyetlen plusz a xiaomiban, de az se olyan gördülékeny, hol sikerül, hol nem, így csak önkiszolgáló pénztárnál merek vele próbálkozni.

Szóval nagy dilemma, az apple watch-on kívül nem találtam megfelelő órát, az meg a napi 2 órás akkutöltés miatt nem kifejezetten dolgozó embereknek való, pláne nem éjszaka dolgozóknak, akik reggel nem akarnak 2 órát matyizni a töltéssel, mert aludnának. Szoftveresen is egy vicc a xiaomi watch S1 Active, második gombra nem tudsz mást tenni, egy widgetet kitöröltem, azt nem engedi visszatenni, felébredése szintén random, ha akarod, nem megy, bezzeg ha nem kellene, 2 cm. mozdításnál is felébred.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Egérpad topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Amazfit Balance okosóra
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2025 47mm LTE új BONTATLAN 2év garancia / Watch 8 és Watch8 Classic
- Apple Watch 8 45mm Fekete Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4526
- Újszerű Garmin garmin Epix Gen 2 Amoled kijelzős okosóra
- Hibátlan 2Hónapos HUAWEI Watch GT 5 46mm 1OO% ! 22 Hó Media Markt Jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Byintek Love U14 Projektor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő