- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktomcat
senior tag
Én CrDroidot használok hónapok óta nagyobb gondok nélkül (android auto néha elveszti a kapcsolatot ha a kocsi kijelzőjén váltok a gyári menübe/tolatok, de utána újracsatlakozik - elvileg ez custom rom probléma, a többinél is csinálja.
A LineageOSről valóban jókat írnak, csak nekem kevés benne a beállítási lehetőség, mindenesetre ha emellett döntesz érdekel hogy milyen, meg hogy működik e benne az AA rendesen
-
AttilaMvh
tag
Mennyi idős a telefon? Nekem egy addig agyonnyúzott Mimax1 csinált ilyent, mikor kb. 2 évesen megadta magát az akkuja. Nem mondom, hogy tutira ez a te eseted is, de nem is kizárt. Én egy Aliról vett 17 dolcsis akkuval kicseréltem, azóta is megy a telefon médialejátszóként :) Igaz, van ennek már vagy 4 éve, hogy történt .
-
ARS
újonc
Annyit még hozzá, hogy MIUI 12.5 verzió ment fel rá pár napja, amit úgy látom itt sokan várnak. Szolgáltató független mobil, Topmobil áruházból rendelve. Amikor még csak néha indult újra, akkor csináltam recovery menüből egy data wipe-ot, minden újra be lett állítva, de újra jöttek a reboot-ok. Fél óra után se tudom bekapcsolni, csak villog a led a tetején.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest