- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vivo V50 rapidteszt
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 2 Extended Edition
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz
nexusking #3260 üzenetére
Beszéd-hangszóróra gondoltam, a hátsót szerencsére védi az Ipaky tok és egy kis belső vájat által van oldalra kivezetve a hangszórás jó része, így az csak közvetetten kerülhet kapcsolatba a zsebben előforduló szösszel porral.
Mondjuk van olyan alkalmazást ami a multimédiás tartalmakat is a beszéd-hangszórón hivatott megszólaltatni, de annak a hangereje nem éppen romboló...
Mindenesetre köszi a tippet,
(#3261) bunnyhu: +1
4,7 col oké, és legalább LG G2-szintű arányok a kijelző-káva fronton, az nagyon ütősen néz ki!
Redmi3-nak függőlegesen elég sok a kihasználatlan területe, 5,3mm-rel hosszabb. :S -
helixP
nagyúr
válasz
nexusking #3215 üzenetére
Eustock, ezt írtam én is. Most épp üres, de a hét közepén feltöltik a készleteket, ahogy olvastam. És lesz Redmi 3 is náluk.
Shinnokina: Én is használtam kényszerűségből, amíg szervizben volt a telefonom, egy 7''-es dual simes tabletet két hétig. És el kell hogy mondjam, hogy imádtam, teljesen használható volt! Zakó / kabát zsebbe mindig belefért. Csak az emberek néztek furán, de ez a legkevésbé sem zavart.
-
Shinnokina
tag
válasz
nexusking #3205 üzenetére
Jó, hát nyilván, kinek mi az igénye. Pár napja a metrón egy csaj ült velem szemben, na annak konrétan egy tégla volt a kezében, valami 7 colos tabletszerűséggel telefonált. Alig érte át a keze, ahogy a fülénél tartotta és murisan is nézett ki. Az már tényleg túlzás. Én most cseréltem le a Note3-at egy picivel kisebb Honor 7-re és ez a méret pont az, ami jól elfér a kezemben, minden kényelmes rajta. Igaz, nekem a Note3 sem okozott gondot, zsebben meg nem tartom a mobilt, mert féltem. Meg is lettem dicsérve, amikor eladtam, mert makulátlan állapotban volt 2 év után is, egy karc nem sok, annyi se volt rajta sehol.
-
Shinnokina
tag
válasz
nexusking #3199 üzenetére
Majd kifejlesztik a vékony telefonba való nagy kapacitású aksit is. Annyi minden fejlődik, szinte egy-két év alatt dobnak ki újabb és újabb szabdalamakat. Abban a korban élünk, amikor már 5 év is óriási teljesítménybeli különségeket jelent egy-egy készülékben. Addig meg barátkozzatok meg a picit nagyobb képernyővel. Én egyébként sem hiszem, hogy visszalépnének a pici képernyőkhöz. A multimédiás tartalmak megtekintéséhez, ami miatt okostelefon az okostelefon, muszáj olyan kijelző, ahol kényelmesen lehet olvasni, képet, videót megnézni, GÉPELNI. Nekem már a Redmi2-n is marha picik a betűk a billentyűzeten, állandóan félregépelek rajta. Háta még ennél is kisebb lenne a képernyő... Persze ízlések és pofonok, de mi értelme egy okostelefonnak, ha nem látsz semmit a képernyőjén rendesen, és nagyító kell az olvasáshoz?
-
SkyLine3000
addikt
válasz
nexusking #3195 üzenetére
A z1c 4,3. Bőven elég lenne. 5ben még be is vállalnék vmit, de az 5,5re nem visz rá a lélek.
Egyébként én is hülyét kapok ettől a vékonysági versenytől. Sokkal jobb a fogása egy vastagabb telónak.(És itt most nem 2cm vastagságra gondolok.) Legalább nem vágja el a kezemet...
Annak idején, 97ben, amikor a 2110es nokia volt a menő, nekem motorola d160asom volt. Sokkal jobb volt a fogása, mint a baltával faragott nokiának.
Egyébként, ha leveszem a Redmiről a tokot, már ez is kicsit vékonynak tűnik, de még oké. -
-
SkyLine3000
addikt
válasz
nexusking #3191 üzenetére
Én is ettől félek. Ha az ember elfogadható méretben akar erős telót, megfizethető áron (használtan) mi marad? Lg G2, Sony Z1C...
Lehet megvárom a Redmi 3-at. Bár már az is 5" lesz. Az mér elviselhető, de már nagyon a maximum.
Bár, ha belegondolok, igazából semmi bajom a Redmi-vel. -
.DLL
veterán
válasz
nexusking #3168 üzenetére
Tényleg vajsima a rendszer, főleg ha az animáció sebességeket is leveszi az ember a felére, akkor nagyon pörgős. Néha van csak 1 - 1 megakadás, de amúgy mire feltűnik már vége is, és megy tovább minden, magyarán csak power usereknek lehet feltűnő.
Játékból amit próbáltam Aszfalt Nitró meg a Clumsy Ninja () tökéletesen fut. A Wifi viszont nagy pozitívuma a telónak, szinte laptopos erősséggel rendelkezik (de lehet hogy ez ma már átlagos, csak az előző telóm volt gyenge... )
-
Ren Hoek
veterán
válasz
nexusking #3171 üzenetére
Az M7 szakasz mindig is szar volt mobilnet szempontjából.
Amúgy sehol máshol mindig jó a mobilnetet, ez tuti...csak annyi féle hálózat van, hogy a váltásokkor megakad ha nem találja rendesen. Blade-n meg Edge 3G és H volt csak ritkán váltott.
Offline térkép azért mindig jól jön, hogyha bicajozni mész vele vidékre
-
SkyLine3000
addikt
válasz
nexusking #3168 üzenetére
Rootolni nem is kell, mert gyárilag az.
4.4.4 alapú MIUI a legfrissebb, de állítólag tavasszal lesz rá MM. De CM-ben van Lolli is.
Én a gps-t rendszeresen használom (igo, waze, runtastic), gyors, nem dobálja el a jelet, még (családi)házon belül is elég hamar talál jelet. Ugyanitt az előd Lg F6om jóval lassabban talált (ha talált).
Amikor a waze-t használom, folyamatosan megy a mobilnet. Idáig ilyennel sem találkoztam, h eldobálná.
Bőven elég ez hardver átlagos felhasználásra. A rendszer tükör sima, nincsenek akadások.
3d-s gémekben is elég jól áll. Nézz meg gameplay videókat a youtube-on, van bőven. A RR3-at nyomtam viszonylag sokat és tök jól fut rajta.
Azért az általad említett 3 telótényleg nagyon nem ez a kategória. Mint árban, mint hardverben jóval erősebbek.
A maguk kategóriájában mindegyik jó vétel. Neked kell tudnod, h 45öt, vagy 100at akarsz kiadni telóért.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérlek fusd végig a Téma-összefoglalót!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Túra és kirándulás topic
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Black & Decker töltőt keresek
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest